Survivor 4: "Τελικά ρε Ντάφυ είσαι μεγάλος καραγκιοζάκος!"

"Είσαι η σύγχρονη εικόνα της κατινιάς και της ξεφτίλας"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Δύσκολα τα πράγματα φαίνεται να είναι για τον Τριαντάφυλλο τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και πίσω στην Ελλάδα. Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να τον έχει στηρίξει με την ψήφο του ουκ ολίγες φορές για να παραμείνει στο Survivor, αλλά αυτό ενδέχεται να μην συμβεί και για τρίτη φορά.

Ο Τριαντάφυλλος μετά το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι κατακεραυνώθηκε από τους τηλεοπτικούς φανς του παιχνιδιού στο twitter! Η κίνησή του να πάει με την πλευρά του Αλέξη ακόμα δεν ήρθαν στην παραλία η Μπλε και τα όσα έβγαλε στην φόρα ο Ηλίας Μπόγδανος πως έχουν συμβεί και δεν τα είδαμε ποτέ εμείς φαίνεται πως έκαναν κάποια μερίδα του κοινού να στραφεί εναντίον του.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Τριαντάφυλλος είναι κι αυτή την εβδομάδα προτεινόμενος... Θα καταφέρει να επιβιώσει για ακόμα μια φορά στο παιχνίδι ή μήπως ήρθε η ώρα να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχωρήσει;

Το κοινό θα κρίνει, αλλά όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα ξέρετε πως θα το μάθετε πρώτα από το Youweekly.gr και μετά από την τηλεόραση! Μέχρι τότε εμείς απλά θα σας μεταφέρουμε κάποια tweets που συλλέξαμε από εχθές...

Tweets κατά του Ντάφυ μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Survivor 4 Τριαντάφυλλος Άγιος Δομίνικος

Survivor 4 Τριαντάφυλλος twitter

Survivor 4 Τριαντάφυλλος tweets

Survivor 4 Τριαντάφυλλος τραγουδιστής

Survivor 4 Τριαντάφυλλος ΣΚΑΙ
Survivor 4 Τριαντάφυλλος spoiler 30/3

Πόσα λεφτά παίρνει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαδοθεί, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη πως ο Τριαντάφυλλος πληρώνεται καλύτερα κι από την Ανθή Σαλαγκούδη, που όπως έχει γίνει γνωστό λάμβανε για κάθε εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης το ποσό των 6.500 ευρώ.

Οπότε, χωρίς να μπορούμε να πούμε με ακρίβεια, η χρηματική αμοιβή του τραγουδιστή μπορεί να κυμαίνεται από 7.000 έως 7.500 χιλιάρικα. Γούστο του και καπέλο του, βέβαια, να πούμε. Ο καθένας ξέρει και "πουλάει" τον εαυτό του όσο καλύτερα μπορεί. Αν κατάφερε να κάνει την παραγωγή να στοιχηματίσει πάνω του και να του δώσει τόσα δεν είχε άδικο αφού μέχρι στιγμής συμβάλλει σημαντικά στα νούμερα τηλεθέασης με την συμπεριφορά του.