Survivor 4: Έφυγε ξανά για Άγιο Δομίνικο η Άννα Μαρία Βέλλη - Μπαίνει στους Κόκκινους

Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής - Ποια παίκτρια αποχώρησε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Έφυγε ξανά για Άγιο Δομίνικο η Άννα Μαρία Βέλλη - Μπαίνει στους Κόκκινους

Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο τρέχουν με ταχύτητα φωτός και ειδικά μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, οι πληροφορίες που ήρθαν στα γραφεία μας 1η του μήνα είναι συνταρακτικές και θα τις διαβάσετε μόνο εδώ!

Στο χθεσινό παιχνίδι είδαμε για πρώτη φορά ένα απίστευτο επεισόδιο μεταξύ της Νικολέτας και της Μαριάνθης! Τα κορίτσια της Κόκκινης ομάδας λίγο πριν το αγώνισμα μόνο που δεν αρπάχτηκαν μαλλί με μαλλί.

Αργότερα, όπως σας είχε αναφέρει από το πρωί της Τετάρτης το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό του spoil, είδαμε την Μαριάνθη τελικά να μαζεύει τα πράγματά της και να αποχωρεί από το νησί αφού το κοινό δεν την στήριξε για 4η συνεχόμενη φορά, κρατώντας μέσα Τριαντάφυλλο και Ελένη, που ήταν μάλιστα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μέχρι να αποκαλυφθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Μάλιστα την στιγμή που ο Λιανός ανακοίνωσε το όνομά της όλη η Κόκκινη ομάδα έτρεξε να αγκαλιάσει την Ελένη, κάτι που ήταν αρκετά προσβλητικό μπορεί να πει κανείς και μπορείτε να το δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο...

Γιατί επιστρέφει στο Survivor η Άννα Μαρία Βέλλη

Τέλος πάντων το θέμα μας είναι άλλο! Όσοι μας διαβάζετε ξέρετε πως το Youweekly.gr είναι πρώτο σε spoils και παρασκήνια από τον Άγιο Δομίνικο και πως ποτέ δεν έχει πέσει έξω σε ότι κι αν σας μεταφέρει!

Μετά από το χθεσινό επεισόδιο το κινητό μου χτύπησε, και τι μου λένε; "Δεν παίζει να το πιστέψει αλλά αποχώρησε η Νικολέτα". Αυτή ήταν η ατάκα! Σύμφωνα με πληροφορίες από τις πηγές μου, η Νικολέτα αποχώρησε από το παιχνίδι μετά τον καυγά της με την Μαριάνθη γιατί θεώρησε πως έχει ξεφύγει η κατάσταση στο παιχνίδι και φοβήθηκε πως η εικόνα της προς τα έξω μπορεί να χαλάσει! Και ποια ήταν αυτή που θα μπορούσε να επιστρέψει στο παιχνίδι για να καλύψει την θέση της;

Άννα Μαρία Βέλλη Survivor

Μα φυσικά η τελευταία που αποχώρησε από το Survivor, η Άννα Μαρία Βέλλη! Οι πληροφορίες μας, επίσης, αναφέρουν πως η youtuber πήγε να πετάξει σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά την στιγμή που έμπαινε στο αεροπλάνο ο Ε.Τ προσγειώθηκε στην γη και την απήγαγε! Η οικογένειά της τώρα τα έχει βάλει με την παραγωγή και προσπαθούν όλοι με κάποιο τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί της αλλά... δεν έχει σήμα που λέει και η Ζόζεφιν!

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! (Γιατί κάποιες παραδόσεις τις λατρεύουμε!). Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο Instagram για περισσότερα Survivor spoils!