Survivor 4: Η νέα αιχμηρή ανάρτηση της Γιούλικας Σκαφιδά για τον Αλέξη Παππά

"Για την ιδιότητα του ηθοποιού διατηρώ ακόμα τις αμφιβολίες μου αλλά γι’αυτην του σκηνοθέτη..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η νέα αιχμηρή ανάρτηση της Γιούλικας Σκαφιδά για τον Αλέξη Παππά

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γιούλικα Σκαφιδά "επιτίθεται" μέσω αναρτήσεών της στον Αλέξη Παππά! Η αρχή έγινε πριν περίπου ένα μήνα με μια ανάρτηση που αμφισβητούσε τις υποκριτικές ικανότητες του ενώ κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου του Survivor ξανά χτύπησε...

Η ανάρτηση της Γιούλικας Σκαφιδά για τον Αλέξη Παππά

"Για την ιδιότητα του ηθοποιού διατηρώ ακόμα τις αμφιβολίες μου αλλά γι’αυτην του σκηνοθέτη,από μένα έχεις ένα μεγάλο Ναι!"

Γιούλικα Σκαφιδά Αλέξης Παππάς Survivor

Η άγνωστη ζωή του Αλέξη Παππά

Απομονωμένος στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου με μόνη παρέα ένα βιβλίο και τη φωτισμένη μεγαλούπολη της Νέας Υόρκης στο παρασκήνιο, μετρούσε τις ώρες μέχρι το επόμενο catwalk και casting. Ο «Alexis from Greece», όπως συστηνόταν, έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, εκπροσωπώντας τους ισχυρότερους οίκους μόδας. Είναι γεγονός πως, αν δεν επέστρεφε μόνιμα στην Ελλάδα, θα μπορούσε να κάνει διεθνή καριέρα μέχρι σήμερα, δίπλα σε ονόματα παγκοσμίου βεληνεκούς. Μόνο τυχαίο δεν ήταν το ντουμπλάρισμα που έκανε στο σώμα του Αντόνιο Μπαντέρας για χάρη διαφήμισης - θα ακολουθήσει, χρόνια αργότερα, αντίστοιχο ντουμπλάζ και στον Σάκη Ρουβά.

Μιλώντας για την καριέρα του θα παραδεχτεί πως «όλα παίζουν». Και ναρκωτικά, αλλά και ανήθικες προτάσεις, αφού στο παρελθόν τού είχαν προτείνει να γίνει συνοδός κυριών, κάτι που εκείνος αρνήθηκε. Όλα ξεκίνησαν σε ηλικία 19 ετών, μετά από παρότρυνση της τότε κοπέλας του, που έβλεπε πως ο χώρος του ταιριάζει. «Μου έλεγε συνεχώς ότι θα πρέπει να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Εγώ ήμουν αντίθετος με αυτό, πίστευα ότι δεν μου πήγαινε, ότι είναι κάτι έξω από τα νερά μου. Δεν ήξερα μέχρι τότε ούτε να ποζάρω ούτε να φωτογραφίζομαι, δεν ήθελα να ξεκινήσω μια δουλειά που δεν γνώριζα καν και να αρχίσω να δουλεύω με κάτι άγνωστο», θα δηλώσει συγκεκριμένα. Πολλές γυναίκες μπορεί να την ευγνωμονούν γι' αυτή την πρόταση, εκείνος όμως δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από τότε, καθώς, όπως συμπλήρωσε, τον απάτησε!