Survivor 4: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος; Η απάντηση της γυναίκας του

Δήλωσε πως δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος; Η απάντηση της γυναίκας του

Το τελευταίο διάστημα έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον Τριαντάφυλλο να σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 4, λόγω του τρόπου που του συμπεριφέρονται οι συμπαίκτες του, αφού τον έχουν απομονώσει και πλέον έχει βρει παρηγοριά στους Μπλε. Όχι βέβαια στο πλευρό του Τζέιμς, αφού θα τσακωθούν άσχημα.

Η εκπομπή Ευτυχείτε θέλοντας να δώσει μια απάντηση στις φήμες αυτές, επικοινώνησε με την γυναίκα του τραγουδιστή, η οποία ξεκαθάρισε το τοπίο, χωρίς ωστόσο να μιλήσει στην κάμερα, αφού θέλει να απέχει από τα media παρόλο που στηρίζει τον σύζυγό της.

Η Έλενα Πολυκάρπου που μίλησε μαζί της αποκάλυψε πως διέψευσε την είδηση αυτή. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί του από τη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι.

Πόσα λεφτά έχει λάβει μέχρι στιγμής ο Τριαντάφυλλος από το Survivor 4

Τριαντάφυλλος, Ντάφυ, μορφή! Με κάτι τέτοια πια - κάποιοι - φωνάζουν τον γνωστό τραγουδιστή, ενώ κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν άλλου είδους λεξιλόγιο. Τέλος πάντων, το δεδομένο είναι ένα! Ο Τριαντάφυλλος παρά την πίεση που φαίνεται να έχει δεχθεί από τους συμπαίκτες του έχει καταφέρει να αντέξει στο Survivor κοντά στις 13 εβδομάδες και πάει για 14η...

Και φυσικά όπως όλοι γνωρίζουμε οι εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο πληρώνονται... αδρά! Με γρήγορους υπολογισμούς, λοιπόν, συλλέξαμε το ποσό που έχει ήδη καταχωρηθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς του τραγουδιστή!

Ξέρουμε - από κοντινό του άνθρωπο - πως έχει κάνει πολύ καλή συμφωνία με τον Ατζούν όσον αφορά την αμοιβή του, κι έχει κυκλοφορήσει πως παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα. Αν κρατήσουμε αυτό το ποσό και βάλουμε δίπλα και τις 13 εβδομάδες που έχει μείνει στο νησί, ο Τριαντάφυλλος αυτή την στιγμή είναι πλουσιότερος κατά 78.000 ευρώ!