Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Εμένα γιατί δεν με ρωτάνε αν το "έκανα" με την Ανθή;»

Το σχόλιο έπος, μετά την ερώτηση που έγινε στην Μαριπόσα για τον Τζέιμς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Εμένα γιατί δεν με ρωτάνε αν το

Καλεσμένος στην Ιδιωτική Κατακραυγή του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube, βρέθηκε καλεσμένος ο Περικλής Κονδυλάτος και η Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου, όπου μίλησαν για το Survivor 4.

Οι δυο πρώην παίκτες και πρώην αντίπαλοι, απάντησαν σε όλες τις "τζούσι" ερωτήσεις που τους έγιναν. Όπως για την σχέση Μαριαλένας, Λιβάνη και Κατσούλη. Για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά, αλλά και... αν τελικά η Μαριπόσα έκανε κάτι ερωτικό με τον Τζέιμς Καφετζή στον Άγιο Δομίνικο.

Όταν λοιπόν ο Αλέξης Κοψιάλης, την ρώτησε αν τελικά έκαναν κάτι μέσα Survivor 4, εκείνη γέλασε αμήχανα, με τον Περικλή Κονδυλάτο να σώζει την κατάσταση, καθώς πετάχτηκε και είπε την επική ατάκα «Εμένα γιατί δεν με ρωτάνε αν το "έκαναν" με την Ανθή;».

Περικλής Κονδυλάτος: «Η παραγωγή του Survivor μας έβαζε με την Ανθή να κάνουμε...»

Ο Περικλής Κονδυλάτος καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Ευτυχείτε, αφού αποκάλυψε ένα άγνωστο σκηνικό με πρωταγωνίστρια την Άννα Μαρία Βέλλη, αναφέρθηκε εννοείται και στην Ανθή Σαλαγκούδη.

"Με την Ανθή έχετε μια εικόνα λίγο πιο παραμορφωμένη από την πραγματικότητα, όπως και με τον Τριαντάφυλλο. Όταν πρέπει να κάνεις ριάλιτι μέσα θα σε βάλουν να μιλήσεις με έναν παίκτη που έχεις το ίδιο λεξιλόγιο, οπότε μας λέγανε καθίστε εκεί και μιλήστε, όχι ότι ήταν στημένο, απλά μας τοποθετούσαν. Μας έφεραν κοντά γι' αυτό τον λόγο αλλά δεν ήταν ψέμα. Η Ανθή που θέλω να είναι καλά και δεν έχω τίποτα μαζί της, παραπονιόταν πάρα πολύ συχνά για κάποια πράγματα, η σχέση αυτή είχε φθαρεί. Στεναχωριόμουν που το ένιωθε αυτό.

Να υπενθυμίσουμε βέβαια πως ο Περικλής όταν αποχώρησε από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ είχε "σταυρώσει" πολλές φορές την δημοσιογράφο και πρώην συμπαίκτριά του με αναρτήσεις του στο instagram.