Survivor 4: Η Κάτια Ταραμπάνκο συναντήθηκε με τον Γιώργο Κοψιδά

Επανένωση για τους δύο φίλους μετά από καιρό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Κάτια Ταραμπάνκο συναντήθηκε με τον Γιώργο Κοψιδά

Δύο μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Κάτια Ταραμπάνκο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor 4 προκειμένου να προστατεύσει την υγεία της και έτσι, λίγο καιρό μετά την επιστροφή του καλού της φίλου, Γιώργου Κοψιδά στην Ελλάδα, συναντήθηκαν και τα είπαν.

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Κοψιδάς είχαν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι ενώ στις πρώτες εβδομάδες του Survivor 4, είχαν ενοχλήσει με την απόμακρη στάση τους την υπόλοιπη ομάδα. Τα πάντα βέβαια άλλαξαν μετά την οικειοθελή αποχώρηση του μοντέλου.

Πλέον και οι δυο βρίσκονται στην Ελλάδα και φαίνεται πως έχουν πολλά να πουν. Η Κάτια Ταραμπάνκο ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία selfie με τον καλό της φίλο και έγραψε «Καλό Μήνα, είπαμε;».

Η ανάρτηση της Κάτιας Ταραμπάνκο με τον Γιώργο Κοψιδά μετά το Survivor 4

Κάτια Ταραμπάνκο Γιώργος Κοψιδάς

«Κανείς μας δεν είναι ένας ανώτερος άνθρωπος»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στην εκπομπή της τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 και τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να το παίζει ανώτερος και να κρίνει τους συνανθρώπους του.

Η παρουσιάστρια στάθηκε στις δηλώσεις του Κοψιδά για τον Τριαντάφυλλο και φάνηκε να διαφωνεί πολύ έντονα μαζί του. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως ό, τι κι αν του έκανε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, δεν έχει το δικαίωμα να τον «στήνει» στον τοίχοι με αυτό τον τρόπο.

«Ο Κοψιδάς είναι από τις περιπτώσεις ανθρώπων, που ακόμη κι αν έχουν δίκιο, το χάνουν με τον τρόπο, με τον οποίο το εκφράζουν. Ο Κοψιδάς όσο άσχημα κι αν έχει περάσει με τον Τριαντάφυλλο, πράγμα για το οποίο δεν αμφιβάλλω καθόλου, πρέπει να ξέρει πως κανείς μας δεν είναι κριτής των πάντων.

Κανείς δεν μπορεί να λέει για το συνάνθρωπό του, ότι είναι χαμηλού επιπέδου ή κατώτατης μόρφωσης, γιατί κανείς μας δεν είναι ένας ανώτερος άνθρωπος», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Σε εκείνο το σημείο, ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε λέγοντας, ότι «δε θυμάμαι να έδωσε κανείς τίτλους σπουδών, για να μπει στο Survivor», με τη Γερμανού να τον συμπληρώνει επισημαίνοντας πως «υπάρχουν και τραγουδιστές πολύ μορφωμένοι, όχι μόνο ηθοποιοί».