Survivor 4: Καταγγελία από φίλο του Κόρο - Οι γονείς του δέχονται απειλές

"Τους κάνουν μπούλινγκ ότι θα τους κάψουν ή θα τους σπάσουν το μαγαζί"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Καταγγελία από φίλο του Κόρο - Οι γονείς του δέχονται απειλές

Το Survivor φαίνεται πως ασκεί στο κοινό κάτι παραπάνω από μια απλή επιρροή. Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που έχει παθιαστεί τόσο πολύ με το παιχνίδι που... ξεπερνά κάποιες φορές τα όρια. Το ίδιο αντιμετώπισε και η Ανθή Σαλαγκούδη, το ίδιο τώρα φαίνεται πως αντιμετωπίζει και η οικογένεια του Κόρο.

Ο καλός φίλος αυτού, Δημήτρης Στρέπκος, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η οικογένεια του Γιώργου Κόρομι δέχεται σοβαρές απειλές μέχρι και για την περιουσία αυτής, που είναι ένα μαγαζί.

Τι συμβαίνει με την οικογένεια του Κόρο

"Οι δικοί του άνθρωποι νοιάζονται και στεναχωριούνται με όλα αυτά που γίνονται και γράφονται. Τους κάνουν μπούλινγκλ, λένε πως θα τους σπάσουν το μαγαζί, θα το κάψουν. Έχουν επηρεαστεί πολύ άσχημα οι γονείς του με αυτό.

Με την κοπέλα του έχει προστατεύσει την προσωπική του ζωή, το έχουν κρατήσει κρυφό.", είπε μεταξύ άλλων ο φίλος του.

Άσχημες καταστάσεις με τον Κόρο πίσω από τις κάμερες

Απίστευτες πληροφορίες και παρασκήνια ήρθαν στα αυτιά μας για τον Γιώργο Κόρομι, που τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει και διχάσει το τηλεοπτικό κοινό με την συμπεριφορά του στο Survivor.

Από την αρχή του παιχνιδιού ήταν ένας από τους παίκτες που κρατούσε πολύ χαμηλό προφίλ και που στην κάμερα μιλούσε πάντα με ηρεμία και καλοσύνη. Από την στιγμή που μεταφέρθηκε στην Κόκκινη ομάδα σα να άλλαξε κάτι ή μήπως όχι;

Γνωρίζετε πολύ καλά πως το Youweekly.gr εδώ και χρόνια είναι πρώτο σε ότι αφορά το Survivor! Από διαρροές μέχρι και παρασκήνια πίσω από τις κάμερες, είμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε καθημερινά! Μετά από επικοινωνία που είχαμε με διάφορες πηγές αλλά και παίκτες του ριάλιτι αυτά που μάθαμε μας άφησαν άναυδους!

Κι όμως ο Γιώργος Κόρομι, όπως μας μετέφεραν, από την αρχή του παιχνιδιού είχε δείξει ζήλεια προς το πρόσωπο του Τζέιμς κι όχι μόνο.

Βρισκόταν μπλεγμένος σε άσχημα περιστατικά και καυγάδες που ποτέ δεν προβλήθηκαν από την παραγωγή γιατί για κάποιο λόγο ψαλιδίστηκαν στο μοντάζ!

Γενικά, όπως μας είπαν και αδυνατούμε μέχρι και τώρα που το αποκαλύπτουμε να το πιστέψουμε, ο Γιώργος Κόρομι βρισκόταν πολλές φορές πίσω από επιθέσεις που γίνονταν σε συμπαίκτες του, όσον αφορά καταγωγή ή το οτιδήποτε...