Survivor 4 - Spoiler: Ο Ντάφυ πλησιάζει ακόμη περισσότερο τους Μπλε για να τον πάρουν στην ομάδα τους

Κλίκες και ψου ψου ψου στην παραλία μετά την ανακοίνωση του Λιανού για τη δημιουργία 2 νέων ομάδων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Spoiler: Ο Ντάφυ πλησιάζει ακόμη περισσότερο τους Μπλε για να τον πάρουν στην ομάδα τους

Μπορεί ο Ντάφυ να έχει έρθει αρκετά κοντά με την Μπλε ομάδα μετά την ένωση στο Survivor 4, ωστόσο έπειτα την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως θα δημιουργηθούν από την αρχή δυο νέες ομάδες, ο Τριαντάφυλλος πλησίασε ακόμη περισσότερο Σάκη, Μαριαλένα και Παππά για να τον πάρουν στην δική τους.

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε από το trailer της Κυριακής 4/4, μετά το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε σε όλους τους παίκτες πως θα γίνει έκτακτο συμβούλιο όπου Μπλε και Κόκκινοι θα δημιουργηθούν από την αρχή.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει ποιοι παίκτες θα κληθούν να τις φτιάξουν. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να γίνουν αρχηγοί οι παίκτες που είναι πρώτοι στατιστικά στις νίκες, οι οποίοι είναι ο Τζέιμς Καφετζής και ο Σάκης Κατσούλης. Αν γίνει λοιπόν αυτό ξέρουμε από τώρα ποιους θα επιλέξουν... Νίκο Μπάρτζη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η στρατηγική του Ντάφυ για να παραμείνει στο Survivor 4

Survivor 4 Spoiler Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος από την πλευρά του που είναι το "μαύρο πρόβατο" της Κόκκινης ομάδας όπως ενημερωθήκαμε από Άγιο Δομίνικο, πλησίασε μετά την ανακοίνωση του Λιανού ακόμη περισσότερο Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αλέξη Παππά και Χριστίνα Κεφαλά για να τον πάρουν στη δική τους ομάδα. Καθώς, γνωρίζει πολύ καλά πως αν βρεθεί πάλι μαζί με τους ήδη συμπαίκτες του θα είναι από τους πρώτους που θα ψηφιστεί για αποχώρηση.

Στην παραλία ήδη έχουν ξεκινήσει τα ψου ψου ψου ανάμεσα σε συμπαίκτες και αντιπάλους που έχουν έρθει κοντά για να συζητήσουν ποιος θα πάει με ποιον στην ψηφοφορία που θα γίνει στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού.

Ωστόσο, ένα είναι το σίγουρο! Πως θα γίνει χαμός ακόμη και μετά τις αλλαγές, αφού θα δούμε πολλά πρόσωπα να απογοητεύονται!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram