Survivor 4 trailer 4/4: Ο Λιανός ανακοίνωσε πως δημιουργούνται νέες ομάδες!

Σχεδόν όλοι οι παίκτες επιτίθενται στην Ελευθερία! Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 4/4: Ο Λιανός ανακοίνωσε πως δημιουργούνται νέες ομάδες!

Το Survivor 4 επιστρέφει αυτή την Κυριακή με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Το νέο trailer του ριάλιτι επιβίωσης κυκλοφόρησε πριν από λίγα λεπτά και έχει αφήσει το κοινό άναυδο αφού ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ανακατανομή των ομάδων.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται ως έκπληξη για όλους, ανάμεσα σε αυτούς και εμείς. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες μας δεν αναφέρουν κάτι σχετικό για αλλαγές στις ομάδες οπότε κρατάμε μία πισινή, σε περίπτωση που πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείου του Γιώργου Λιανού.

Άλλωστε ο παρουσιαστής έχει δείξει πως έχει πολύ χιούμορ και του αρέσει να πειράζει τους παίκτες. Σε περίπτωση ωστόσο που ισχύει η ανακοίνωσή του, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα έρθουν τα πάνω κάτω στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Στην αρχή του trailer πάντως βλέπουμε έναν νέο μυθικό καυγά ανάμεσα στον Τζέιμς και την Ελευθερία Ελευθερίου, λίγο καιρό μετά από την ένταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους την εβδομάδα που αποχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Αυτή τη φορά, το πλευρό της δυάδας των Μπλε παίρνει και ένα μέρος των Κόκκινων που έχουν ήδη έρθει κοντά, καθώς βλέπουμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κάνει λόγο για «κροκοδείλια δάκρυα» από τη μεριά της τραγουδίστριας. Από τη μεριά της βέβαια η Ελευθερία Ελευθερίου δείχνει να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση με την επίθεση που δέχεται από τους συμπαίκτες της και καταρρέει ψυχολογικά τόσο στην παραλία όσο και στις δηλώσεις που κάνει μπροστά στις κάμερες.

Οι δυο ομάδες πέφτουν επίσης στη μάχη για το νέο αγώνισμα επάθλου, το οποίο δε θα είναι καθόλου εύκολο. Τα πάντα ανατρέπονται όμως όταν μετά τον αγώνα μαθαίνουν για τις αλλαγές των ομάδων και «παγώνουν».

Δείτε το trailer του Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram