Survivor 4 - Κολλητή Καρολίνας: «Δεν αναγνωρίζω τον χαρακτήρα της σε αυτό που προβάλει το ΣΚΑΙ»

«Δεν πήγε στο παιχνίδι για το reality! Δεν την ενδιαφέρει να κάνει σούσουρο γύρω από το όνομα της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κολλητή Καρολίνας: «Δεν αναγνωρίζω τον χαρακτήρα της σε αυτό που προβάλει το ΣΚΑΙ»

Η επί πολλά χρόνια κολλητή φίλη της Καρολίνας, μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για την πορεία της μέσα στο Survivor 4, αλλά και για την κόντρα με την Μαριάνθη και την αποκάλυψη της Χριστίνας για την βρισιά των τεσσάρων γραμμάτων.

«Με την Καρολίνα βλέπαμε μια φορά το Survivor το τελευταίο και της λέω πρέπει να πας εκεί οπωσδήποτε. Όχι όχι τι είναι αυτά που λες. Της δηλώνω λοιπόν χωρίς να το ξέρει. Την πήραν μετά από δυο μήνες τηλέφωνο», αποκάλυψε αρχικά.

Ενώ, στην συνέχεια μιλώντας για την πορεία της μέσα στο παιχνίδι, σχολίασε: «Εγώ δεν αναγνωρίζω τον χαρακτήρα της Καρολίνας από αυτά που προβάλει το ΣΚΑΙ, το Survivor 4. H Καρολίνα είναι ένα παιδί που δεν τσακώνεται ποτέ».

Όσον αφορά τον καβγά Χριστίνας - Καρολίνας είπε: «Η Χριστίνα μπήκε στη μέση για να "σκαρφαλώσει" σε ένα realita, επειδή δεν τα πάει καλά αγωνιστικά.

Survivor 4 - μητέρα Καρολίνας: "Έχει βγάλει πανεπιστήμιο με άριστα! Δεν ισχύει η λέξη των τεσσάρων γραμμάτων"

Χαμός έχει προκληθεί από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4! Μετά την αποκάλυψη της Χριστίνας πως η Καρολίνα έβρισε πολύ άσχημα την Μαριάνθη η μητέρα της παρενέβη στην εκπομπή Ευτυχείτε για να σχολιάσει το περιστατικό.

Εκτός από το γεγονός αυτό εννοείται πως σχολιάσει και την παραμονή του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι.

"Αυτό που θέλω να πω είναι ότι νομίζω πως η λέξη των τεσσάρων γραμμάτων που ανακοινώθηκε είναι μια υπόθεση τύπου κρεμάλα από την Σούλα Γκλάμορους. Νομίζω ότι η Καρολίνα σε όλο το πρόγραμμα, σε όλο το Survivor έχει αποδείξει ποιος είναι ο αθλητικός της χαρακτήρας κι από την άλλη έχει αποδείξει και η Χριστίνα τι είναι, όχι ότι την κρίνω είναι ασύγκριτα τα μεγέθη.

Αυτός είναι ένας ισχυρισμός της Χριστίνας γιατί όταν ρώτησε η Καρολίνα την μπλε ομάδα αν ισχύει αυτό απάντησε η Μαριαλένα ότι εγώ δεν άκουσα τίποτα. Οι συνθήκες ίσως αλλάζουν τον χαρακτήρα τους. Πιστεύω ότι η Καρολίνα όταν έχει βγάλει πανεπιστήμιο με άριστα και το μεταπτυχιακό με άριστα...", και κάπου εκεί την διέκοψε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας πως ότι κι αν έχει κάνει στην ζωή της δεν είναι συμπεριφορά αυτή.