Survivor 4 - Spoiler: Προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Νικολέτα η μητέρα της

Θέλει να της μιλήσει μετά τον τσακωμό της με την Μαριάνθη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Spoiler: Προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Νικολέτα η μητέρα της

Τα πράγματα στην Κόκκινη ομάδα πάνε από το κακό στο χειρότερο με το κερασάκι στην τούρτα να είναι ο καβγάς της Νικολέτας με την Μαριάνθη στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας του Survivor 4, λίγο πριν την αποχώρηση της δεύτερης από το παιχνίδι.

Τα social media και κυρίως το Twitter δεν πήρε με καλό μάτι την συμπεριφορά της χορεύτριας με αποτέλεσμα να αρνητικά μηνύματα να είναι δεκάδες. Ενώ, και οι εκπομπές μίλησαν με σκληρά λόγια προς το πρόσωπο της, λέγοντας πως ήταν απαράδεκτη η στάση της.

Γιατί προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Νικολέτα η μητέρα της στο Survivor 4

Όπως λοιπόν πληροφορηθήκαμε - χωρίς η είδηση να είναι 100% επιβεβαιωμένη - η μητέρα της Νικολέτας προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της και να της πει δυο λόγια για να αλλάξει συμπεριφορά. Η πείνα και γενικά οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, όπως και ο επηρεασμός από συμπαίκτες και αντιπάλους μπορεί να αλλάξει συμπεριφορές κατά πολύ.

Βέβαια, η παραγωγή να πούμε πως η δεν αφήνει τις οικογένειες των παικτών να επικοινωνήσουν μαζί τους παρά μόνο αν ο λόγος είναι σημαντικός, όπως για παράδειγμα αν αφορά την υγεία.

Η Νικολέτα κατηγορήθηκε πως είχε κλέψει χορογραφία στο DWTS

Το 2018 η νέα παίκτρια του Survivor 4 , Νικολέτα Μαυρίδη, είχε συμμετάσχει στο show χορού, Dancing With The Stars, όπου παρτενέρ είχε τον Βαγγέλη Κακουριώτη. Την εποχή εκείνη λοιπόν, είχε κατηγορηθεί πως είχε κλέψει χορογραφία, την οποία παρουσίασε στο παιχνίδι.

Την καταγγελία είχε κάνει η ίδια χορεύτρια που την είχε φτιάξει με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου καθημερινά μοιράζεται βίντεο από την σχολή χορού που είναι.

Το ζευγάρι λοιπόν, σε ένα από τα live του show χόρεψαν hip hop και συγκέντρωσαν 25 βαθμούς, καταλαμβάνοντας από τις πιο ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Survivor 4 Μαυρίδη DWTS κλεμένη χορογραφία

Ωστόσο, η χορογράφος από την Σλοβενία όπου πληροφορήθηκε για το συμβάν, κατηγόρησε ευθέως το χορευτικό ζευγάρι ότι αντέγραψε δική της χορογραφία, δημοσιεύοντας σχετικό βίντεο.

«Είμαι κολακευμένη… αλλά δε μου αρέσουν οι κλέφτες! Σας ευχαριστώ όλους που με ενημερώσατε για ό,τι συνέβη. Μέρη από την χορογραφία μου #tiptoe κλάπηκαν για να χρησιμοποιηθούν στο ελληνικό DWTS. Αυτό δεν ok. Θα περίμενα από επαγγελματίες χορευτές… να ξέρουν καλύτερα! Δε ζήτησαν την άδειά μου, δε μου έδωσαν τα εύσημα. Είναι λάθος όλο αυτό», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η χορογράφος.