Survivor 4: Αδιανόητος χαμός με την Ελευθερίου - Τα έβαλαν και οι δύο ομάδες μαζί της

Ξέσπασε και ο Ασημακόπουλος εναντίον της - «Εγώ αυτό το ύπουλο φίδι δεν το εμπιστεύομαι.. που πάει και σπείρει παντού διχόνοια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Αδιανόητος χαμός με την Ελευθερίου - Τα έβαλαν και οι δύο ομάδες μαζί της

Ένας αδιανόητος χαμός διαδραματίστηκε στην αρχή του σημερινού επεισοδίου στο Survivor, με σχεδόν όλους τους παίκτες και από τις δύο ομάδες να έχουν στήσει την Ελευθερία στον τοίχο και αυτή να ξεσπά σε κλάματα και να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος και ο Τζέιμς ζήτησαν να δώσουν τις κουβέρτες του για λίγο στην Κόκκινη Ομάδα, με την κίνηση αυτή να γίνεται αντιληπτή από την Ελευθερίου.

Survivor 4 τσακωμός με Ελευθερία Ελευθερίου

Χωρίς όμως η ίδια να γνωρίζει την συννενόηση των δύο συμπαικτών της με την αντίπαλη ομάδα, πήγε και έψαξε τα πράγματα τους, μια κίνηση που φάνηκε από όλους πολύ ύπουλη και πως σκόπευε να «κλέψει» τις προμήθειες τους.

Ο Ηλίας λοιπόν, πήγε αρκετά ενοχλημένος στην καλύβα των Μπλε με σκοπό να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, κάτι όμως που προκάλεσε έναν απίστευτο χαμό. Η ίδια δήλωσε πολλές φορές πως ο λόγος που το έκανε ήταν γιατί έχουν δώσει πολλά δικαιώματα οι δύο παίκτες και πως πολλές φορές της έχουν ανοίξει την τσάντα, με τον Νίκο και τον Τζέιμς να γίνονται έξαλλοι!

Η ίδια δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, με τον Ασημακόπουλο ωστόσο να κάνει λόγο για κροκοδείλια δάκρυα ενώ δήλωσε πως όσο ύψος της λείπει... το έχει πάρει σε πονηριά!

Άγριο κράξιμο στην Ελευθερίου - «Μπέρδεψε την βαθμολογία με το IQ της»

Το 28/3 επεισόδιο του Survivor 4 ήταν άκρως απολαυστικό, αφού δεν είδαμε αγωνίσματα και ιδρώτες, αλλά μουσική και χορό. Ωστόσο, οι βαθμολογίες απογοήτευσαν μερικούς παίκτες, ενώ κάποιες έκαναν έξαλλο το Twitter. Όπως αυτή της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έβαλε κάτω από 5 και στον Νίκο Μπάρτζη αλλά και στον Τζέιμς Καφετζή, με τους οποίους έχει τσακωθεί αρκετές φορές στην παραλία. Η βαθμολογία της λοιπόν δεν αφορούσε τη φωνή τους αλλά τα νεύρα που τους έχει, με χρήστες του Twitter να αναφέρουν πως έβγαλε ο κόμπλεξ της.

Βέβαια, το Twitter το πήγε σε άλλο level, αφού αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της στην Eurovision όπου με το τραγούδι της έφτασε στην 17η θέση.

Survivor 4 Ελευθερίου