Survivor 4: Ο Λιανός ανακοίνωσε πως πρόκειται να διαμορφωθούν δύο νέες ομάδες

Άναυδοι όλοι! Δεν περίμεναν να πάρει αυτήν την τροπή το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο Λιανός ανακοίνωσε πως πρόκειται να διαμορφωθούν δύο νέες ομάδες

Μετά την λήξη του αγώνα και της νίκη των Μπλε, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως το βράδυ πρόκειται να γίνει ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες!

Οι παίκτες φυσικά δεν περίμεναν πως θα πάρει τέτοια τροπή ξανά το παιχνίδι, μιας και πριν καιρό είχαν περάσει από την ίδια διαδικασία.

Όλοι έμειναν άναυδοι στο άκουσμα της ανακοίνωσης αυτής, με τους περισσότερους να δείχνουν φανερά την δυσανασχέτηση τους. Εμείς ωστόσο σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποιοι παίκτες θα πάνε που!

Survivor 4 spoiler: Για αυτό το λόγο η παραγωγή αλλάζει τις ομάδες

Σαν κεραυνός έπεσε η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, πως θα αλλάξουν για δεύτερη φορά φέτος, οι συνθέσεις των ομάδων στο Survivor 4. Ποιοι θα είναι οι νέοι μπλε και οι νέοι κόκκινοι σας αποκαλύψαμε ήδη. Ωστόσο ποιος είναι ο λόγος της αλλαγής αυτή;

Οι λόγοι ήταν τρεις! Πρώτον ότι η όλη φάση με τους τσακωμούς και με τις ομάδες σε στρατόπεδα είχαν κουράσει. Από τη μια ο Τριαντάφυλλος να τσακώνεται με όλους και από την άλλη τους Τζέιμς και Νίκο μια ομάδα από μόνοι τους. Οι συνεχόμενοι τσακωμοί ήταν δεδομένο πως κάποια στιγμή θα έφερναν και πτώση στα νούμερα!

Δεύτερος λόγος και πιο σοβαρός ήταν πως... Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr