Survivor 4: Ο Λιανός τους έκανε πρωταπριλιάτικη φάρσα - Τους είπε πως ξανά μπαίνει η Σαλαγκούδη

Επικές οι εκφράσεις τους! Το πίστεψαν για τα καλά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο Λιανός τους έκανε πρωταπριλιάτικη φάρσα - Τους είπε πως ξανά μπαίνει η Σαλαγκούδη

Μια απίστευτη πρωταπριλιάτικη φάρσα θέλησε να κάνει ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, λίγο πριν την ανακοίνωση των δύο νέων ομάδων στο Survivor.

Ο παρουσιαστής συγκέντρωσε όλους τους παίκτες προκειμένου να αλλάξει τις ισορροπίες ξανά και να τις αναμείξει! Όμως, πριν από αυτό, θέλησε να τους κάνει και μια πλάκα!

Survivor 4 Ο Λιανός τους έκανε πρωταπριλιάτικη φάρσα πως ξανά μπαίνει στο παιχνίδι η Σαλαγκούδη

Συγκεκριμένα, τους ανακοίνωσε πως ξανά μπαίνει στο παιχνίδι η Ανθή Σαλαγκούδη, με τους παίκτες να παίρνουν κυριολεκτικά τις πιο επικές εκφράσεις!

Αφού τους άφησε καλά καλά να το πιστέψουν, αμέσως μετά τους ανακοίνωσε πως πρόκειται να για πρωταπριλιάτικη φάρσα!

Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επέστρεφα στο Survivor 4»

Η Ανθή Σαλαγκούδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπου αναφέρθηκε στο Survivor 4, αλλά και στην εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει αν της δινόταν μια ευκαιρία.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει περίπτωση καμία περίπτωση να επέστρεφα και νομίζω ούτε στην Ατζούν θα με σκεφτόντουσαν για να επιστρέψω. Δεν θα ήμουν από τους πρώτους που θα ήταν στο μυαλό τους. Σίγουρα όχι», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά το party της ένωσης: «Είδα το party της ένωσης και ζήλεψα πάρα πολύ τα παιδιά. Ξεκάθαρα δεν θα μου άξιζε να είμαι».