Survivor 4 - Φίλος Ελευθερίας: «Έχει χάσει τα λογικά της, δεν είναι αυτή που ξέρω»

«Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά της σε κάποια πράγματα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Φίλος Ελευθερίας: «Έχει χάσει τα λογικά της, δεν είναι αυτή που ξέρω»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Πάνος Μαλακός, ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης της Ελευθερίας Ελευθερίου, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο χαρακτήρας της τραγουδίστριας, δεν είναι αυτός που βλέπουμε στο Survivor 4.

Μετά τον χθεσινό μεγάλο καυγά, σχεδόν όλοι οι παίκτες έπεσαν «πάνω» στην Ελευθερία για την συμπεριφορά της. Ο φίλος της εξήγησε πως λόγω των συνθηκών που επικρατούν, η τραγουδίστρια έχει χάσει τον εαυτό της και δεν μπορεί να δείξει ακριβώς αυτό που είναι.

Οι δηλώσεις του φίλου της Ελευθερίας Ελευθερίου

«Έπεσαν όλοι πάνω της. Ξέρουμε ότι από τις κακουχίες και την πείνα έχουν χάσει όλα τα λογικά τους. Το τι έχει συμβεί ακριβώς δεν ξέρω, αλλά θεωρώ ότι η Ελευθερία έχει χάσει λίγο τα λογικά της, δεν είναι η Ελευθερία που ξέρω, δεν είναι η δυναμική κοπέλα που ξέρω λόγω της κακουχίας, της πείνας, και του γεγονότος ότι είναι με ανθρώπους που δεν γνωρίζει.

Αγωνιστικά έχει ανέβει στο run αλλά στον στόχο δεν το έχουμε καθόλου. Εμένα με ενοχλεί ότι η Ελευθερία είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και οι άλλοι πατάνε εκεί και συνέχεια την χτυπάνε. Νιώθω ότι κάτι έχει πάθει και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Δεν θεωρώ ότι θα φύγει. Είναι πολύ δυνατός ως άνθρωπος. Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά της σε κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Οι μάσκες έπεσαν, ντροπή σου!»

Για χιλιοστή πιθανόν φορά, η Ελευθερία κατάφερε να στρέψει σχεδόν όλους τους παίκτες εναντίον της αλλά και να δεχτεί την απόλυτη κριτική από τους χρήστες του Twitter.

Η Ελευθερία προχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο σε μια αρκετά ύπουλη κίνηση, καθώς έψαξε τα πράγματα των Κόκκινων, καθώς όπως δήλωσε είχε την υπόνοια πως έκαναν κάτι ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης.

Φυσικά, η κίνηση αυτή πυροδότησε την οργή και των δύο ομάδων, με την ίδια να ξεσπά ξανά σε κλάματα και να νιώθει αδικημένη. Όμως αυτά τα κλάματα φαίνεται πως δεν έπιασαν τόπο πουθενά, ούτε στις καλύβες αλλά ούτε και στον κόσμο του Twitter, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να την «στολίζουν».

Δείτε παρακάτω μερικά πετυχημένα tweets

Survivor 4 twitter για Ελευθερία Ελευθερίου πετυχημένα tweets

Survivor 4 twitter για Ελευθερία Ελευθερίου tweets

Survivor 4 twitter για Ελευθερία

Survivor 4 twitter για Ελευθερίου

Survivor 4 twitter για Ελευθερία Ελευθερίου