Survivor 4: Σάκης και Μαριαλένα έκλαιγαν αγκαλιασμένοι!

Στα πατώματα το πρώην ζευγάρι μετά το "χωρισμό" τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Σάκης και Μαριαλένα έκλαιγαν αγκαλιασμένοι!

Ο χωρισμός του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ήταν ίσως το πιο σημαντικό θέμα του έκτακτου συμβουλίου του Survivor, με την ανακατανομή των ομάδων να τους βρίσκει σε αντίθετες ομάδες και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Η Μαριαλένα δεν έκρυψε στο νέο επεισόδιο το πόσο άσχημα ένιωσε με αυτή την απόφαση της παραγωγής, αλλά και ο Σάκης δεν έκρυψε τα συναισθήματά του. Ο χωρισμός αυτός, όμως, φαίνεται πως έκανε ακόμη πιο δυνατή τη μεταξύ τους σχέση, με τον Σάκη να αγκαλιάζει τη Μαριαλένα.

Οι δυο τους έκλαιγαν μαζί αγκαλιά και μαζί, μάλιστα, ήρθε και ο Τριαντάφυλλος, ώστε να τους παρηγορήσει. Αμφότεροι, βέβαια, λίγο αργότερα είπαν στον Γιώργο Λιανό, ότι πρέπει να σεβαστούν την απόφαση της παραγωγής.

Η αγκαλιά Σάκη Μαριαλένας

Ο τσακωμός Τριαντάφυλλου - Κώστα

Σε επίθεση εναντίον του Κώστα Παπαδόπουλου προχώρησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια φράση του πρώτου στο Survivor για την παρέα, που κάνει με την μπλε ομάδα, και του θύμισε το περιστατικό με την... τουρκική τουαλέτα.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αναταραχή, μετά την ανακατανομή, που έγινε στο έκτακτο συμβούλιο. Ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος, παρότι αντίπαλοι, βρέθηκαν ξανά σε αντιπαράθεση, με τον «Ντάφι» να ζητά από τους πρώην πια «Κόκκινους» να πάρουν τα πράγματά τους και να φύγουν από την καλύβα και τον άλλοτε συμπαίκτη του να αντιδρά, λέγοντάς του πως δεν έχει δικαίωμα να μιλά, λόγω της παρέας του με την μπλε ομάδα.

«Κώστα πάρε την χέστρα σου και φύγε από εδώ», ήταν η ατάκα του έξαλλου Τριαντάφυλλου στην κάμερα, με τον ίδιο να προχωρά σε επίθεση για ακόμη μια φορά προς τον Κώστα.