Survivor 4: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος

Ο Σάκης τον υποστήριξε και είπε πως του ζήτησε να τον ψηφίσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται για ακόμη μια φορά σε δύσκολη θέση στο Survivor, καθώς τέθηκε εκ νέου στην κρίση του κοινού ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα.

Ο γνωστός τραγουδιστής για ακόμη μια φορά ξεχώρισε στο ριάλιτι επιβίωσης, με το επεισόδιο να σημαδεύεται με την πιο επική του ατάκα στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο «Ντάφυ» λοιπόν βγήκε... στον τάκο ξανά, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί!

Αφού ο Λιανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Σάκης Κατσούλης ζήτησε να πάρει το λόγο και είπε πως ο Τριαντάφυλλος του ζήτησε να τον ψηφίσει και πως τα άλλα παιδιά δεν έχουν καταλάβει πως ο Τριαντάφυλλος δεν έχει πρόβλημα στο να ψηφίζεται αλλά αυτό που τον ενοχλεί είναι ο τρόπος που γίνεται!

Το ίδιο ισχυρίστηκε και η Ελευθερία Ελευθερίου!

Πρώτος υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος

Ο τσακωμός Τριαντάφυλλου - Κώστα

Σε επίθεση εναντίον του Κώστα Παπαδόπουλου προχώρησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια φράση του πρώτου στο Survivor για την παρέα, που κάνει με την μπλε ομάδα, και του θύμισε το περιστατικό με την... τουρκική τουαλέτα.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αναταραχή, μετά την ανακατανομή, που έγινε στο έκτακτο συμβούλιο. Ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος, παρότι αντίπαλοι, βρέθηκαν ξανά σε αντιπαράθεση, με τον «Ντάφι» να ζητά από τους πρώην πια «Κόκκινους» να πάρουν τα πράγματά τους και να φύγουν από την καλύβα και τον άλλοτε συμπαίκτη του να αντιδρά, λέγοντάς του πως δεν έχει δικαίωμα να μιλά, λόγω της παρέας του με την μπλε ομάδα.

«Κώστα πάρε την χέστρα σου και φύγε από εδώ», ήταν η ατάκα του έξαλλου Τριαντάφυλλου στην κάμερα, με τον ίδιο να προχωρά σε επίθεση για ακόμη μια φορά προς τον Κώστα.