Survivor 4 Highlights (5/4): Οι καυγάδες του Παππά, ο «χωρισμός» του Σάκη και της Μαριαλένας και η ψηφοφορία

Χαμός την πρώτη μέρα συνύπαρξης των δύο νέων ομάδων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Highlights (5/4): Οι καυγάδες του Παππά, ο «χωρισμός» του Σάκη και της Μαριαλένας και η ψηφοφορία

Νέο επεισόδιο του Survivor 4 χθες βράδυ (5/4) και η αλήθεια είναι πως δεν μείναμε παραπονεμένοι από την πρώτη μέρα της συμβίωσης των νέων ομάδων. Ο Αλέξης Παππάς μπλέχτηκε για ακόμα μία μέρα σε μπόλικους καυγάδες, η Μαριαλένα και ο Σάκης πήραν πολύ βαριά τον νέο «χωρισμό» τους ενώ η ψηφοφορία έφερε νέες εντάσεις.

Αυτά είναι τα highlights του Survivor 4 (5/4)

Απαρηγόρητη η Μαριαλένα μετά τον...χωρισμό της από τον Σάκη!

Ένα ράκος ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά την απόφαση της παραγωγής να την... χωρίσει από τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor, με την ίδια να μην κρύβει την κάκιστη ψυχολογική της κατάσταση.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας δεν έκρυψε τη θλίψη της για το γεγονός, ότι ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τη μετακίνηση του Σάκη στην κόκκινη ομάδα.

Η Μαριαλένα, μάλιστα, δε σταμάτησε να κλαίει, με τον Αλέξη Παππά να επιχειρεί να την παρηγορήσει στην παραλία.

Την επόμενη ημέρα, η Μαριαλένα δεν είχε ακόμη συνέλθει από αυτό το γεγονός, συνεχίζοντας να δείχνει στην κάμερα πόσο την επηρέασε η αλλαγή. «Λύγισα, είχα εδώ ένα δικό μου άνθρωπο και τώρα πρέπει να σηκωθώ ξανά όρθια», ήταν μερικά από τα λόγια της, ευελπιστώντας πως σύντομα θα ξεπεράσει αυτή την αλλαγή.

Σε άσχημη κατάσταση, επίσης, ήταν και η Ελένη Χαμπέρη, που δεν ήθελε να αποχωριστεί τους «Κόκκινους», αλλά ο Παύλος την καθησύχασε, λέγοντας πως οι δύο ομάδες μοιράζονται την ίδια παραλία, οπότε οι παρέες τους δε θα χαθούν.

"Ο πρώην αδελφός έγινε ξανά νυν, μέχρι ίσως να ξαναγίνει πρώην"

Ο Τριαντάφυλλος ήταν από τους παίκτες, που μάλλον χάρηκαν με την ανακατανομή των ομάδων στο Survivor, αφού έγινε πραγματικότητα το όνειρό του για κλίκα με τον Αλέξη Παππά και τον Σάκη Κατσούλη, όπως το είχε εκφράσει πριν από λίγο καιρό.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας όχι απλά παρέμεινε στο αγαπημένο του χρώμα, αλλά είδε τους δύο παίκτες να έρχονται σε αυτή, με αποτέλεσμα οι ελπίδες του για περαιτέρω μακροημέρευση στο νησί να αυξηθούν.

Δε δίστασε, δε, να σχολιάζει όσα έγιναν, με επίκεντρο τον Αλέξη. «Ο πρώην αδελφός έγινε ξανά νυν, μέχρι ίσως να ξαναγίνει πρώην. Υπάρχει πείνα και κούραση, μπορεί να τσακωθούμε ξανά μέσα στο μήνα», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα, που ίσως γνωρίζει κάτι από τη στρατηγική τους για το μέλλον.

Ο Αλέξης Παππάς πήγε να το παίξει αρχηγός

Χαμός επικράτησε στην παραλία μεταξύ των παικτών της κόκκινης και της μπλε ομάδας στο Survivor, με τον Αλέξη Παππά να επιχειρεί να υποδυθεί τον αρχηγό στους υπόλοιπους παίκτες, αλλά να βρίσκει... τοίχο σε αυτή την προσπάθεια.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας έκανε εξαιρετικά χαρούμενο τον Τριαντάφυλλο με αυτή την εξέλιξη και, βλέποντας τη στρατηγική του μέχρι τώρα να θριαμβεύει στο ριάλιτι, θέλησε να μαζέψει το πρωί της ημέρας του αγωνίσματος ασυλίας τους υπόλοιπους, ζητώντας να διαγραφούν όλα τα άσχημα μέχρι τότε περιστατικά.

Ο πρώτος που αντέδρασε με γέλια ήταν ο Τζέιμς Καφετζής, με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Κώστα Παπαδόπουλο να ακολουθούν. Ο Αλέξης, από την πλευρά του, σε μια επίδειξη αλαζονείας ανέφερε, ότι μόνο αυτός γνωρίζει πόσο κομβικό είναι το χρονικό σημείο και θα πάει μέχρι το τέλος.

"Κώστα πάρε την χέστρα σου και φύγε από εδώ"

Σε επίθεση εναντίον του Κώστα Παπαδόπουλου προχώρησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια φράση του πρώτου στο Survivor για την παρέα, που κάνει με την μπλε ομάδα, και του θύμισε το περιστατικό με την... τουρκική τουαλέτα.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αναταραχή, μετά την ανακατανομή, που έγινε στο έκτακτο συμβούλιο. Ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος, παρότι αντίπαλοι, βρέθηκαν ξανά σε αντιπαράθεση, με τον «Ντάφι» να ζητά από τους πρώην πια «Κόκκινους» να πάρουν τα πράγματά τους και να φύγουν από την καλύβα και τον άλλοτε συμπαίκτη του να αντιδρά, λέγοντάς του πως δεν έχει δικαίωμα να μιλά, λόγω της παρέας του με την μπλε ομάδα.

«Κώστα πάρε την χέστρα σου και φύγε από εδώ», ήταν η ατάκα του έξαλλου Τριαντάφυλλου στην κάμερα, με τον ίδιο να προχωρά σε επίθεση για ακόμη μια φορά προς τον Κώστα.

Ο Νίκος και ο Τζέιμς σήκωσαν ψηλά την Μπλε σημαία

Σε μια κίνηση «βόμβα» προχώρησαν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης, οι οποίοι μόλις είδαν τον Σάκη Κατσούλη να φεύγουν από την καλύβα της μπλε ομάδας, αποφάσισαν να σηκώσουν τη σημαία, σε αντίθεση με τις προ ημερών αντιρρήσεις τους.

Οι καβγάδες στην εν λόγω ομάδα, όταν ακόμη αγωνιζόταν σε αυτήν ο Σάκης, έχοντας τη δική του κλίκα, είχαν επικεντρωθεί σε αυτό το θέμα. Κι αυτό, γιατί ενώ η κλίκα ήθελε να σηκώσει ψηλά τη σημαία, το δίδυμο την ήθελε καλύτερα... για κασκόλ.

Όταν, όμως, ο Σάκης έφυγε με την ανακατανομή των ομάδων, προκαλώντας τη θλίψη στη Μαριαλένα, ο Τζέιμς και ο Νίκος με τη βοήθεια των νέων παικτών, σήκωσαν ξανά τη σημαία σε μια κίνηση ξεκάθαρης στρατηγικής, στέλνοντας... μήνυμα σε όσους απέμειναν από την κλίκα.

Σάκης και Μαριαλένα έκλαιγαν αγκαλιασμένοι!

Ο χωρισμός του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ήταν ίσως το πιο σημαντικό θέμα του έκτακτου συμβουλίου του Survivor, με την ανακατανομή των ομάδων να τους βρίσκει σε αντίθετες ομάδες και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Η Μαριαλένα δεν έκρυψε στο νέο επεισόδιο το πόσο άσχημα ένιωσε με αυτή την απόφαση της παραγωγής, αλλά και ο Σάκης δεν έκρυψε τα συναισθήματά του. Ο χωρισμός αυτός, όμως, φαίνεται πως έκανε ακόμη πιο δυνατή τη μεταξύ τους σχέση, με τον Σάκη να αγκαλιάζει τη Μαριαλένα.

Οι δυο τους έκλαιγαν μαζί αγκαλιά και μαζί, μάλιστα, ήρθε και ο Τριαντάφυλλος, ώστε να τους παρηγορήσει. Αμφότεροι, βέβαια, λίγο αργότερα είπαν στον Γιώργο Λιανό, ότι πρέπει να σεβαστούν την απόφαση της παραγωγής.

Ο Σάκης Κατσούλης αφιέρωσε τη νίκη του στη Μαριαλένα!

Σε μια απίθανη κίνηση προχώρησε ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor, αφού όταν πήρε έναν από τους ουκ ολίγους πόντους του στο αγώνισμα ασυλίας, τον αφιέρωσε στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, παρότι εκείνη είναι αντίπαλός του.

Οι δύο παίκτες δεν έχουν κρύψει τα συναισθήματα, που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, ειδικά από τη στιγμή που χωρίστηκαν με την ανακατανομή των ομάδων. Σάκης και Μαριαλένα είναι πια σε αντίθετα «στρατόπεδα», σε μια απόφαση που δεν τους βρήκε σύμφωνους και, μάλιστα, τους έφερε αγκαλιά δακρύζοντας.

Στη διάρκεια του αγωνίσματος φαίνεται, ότι ο Σάκης συνέχισε να τη σκέφτεται. Κερδίζοντας τον πόντο με αντίπαλο τον Παύλο Γαλακτερό, γύρισε στην ομάδα και είπε τα εξής: «Να αφιερώσουμε τον πόντο και στη Μαριαλένα μου;».

Οι υπόλοιποι δεν του αρνήθηκαν και φώναξαν το όνομα της Μαριαλένας, δίνοντάς της μεγάλη χαρά.

Νικητές οι Μπλε στον πρώτο αγώνα ασυλίας

Μπορεί οι ομάδες να αλλάζουν διαρκώς στο Survivor, αλλά η... σταθερά της μπλε παραμένει, ως προς το ποιος είναι πιο δυνατός αγωνιστικά, με την πρώτη ασυλία να της ανήκει.

Η παραγωγή αποφάσισε την ανακατανομή των δύο ομάδων, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη και τα στατιστικά τους στοιχεία, ευελπιστώντας πως επέλθει περισσότερη ισορροπία.

Οι «Μπλε», όμως, έχουν τον τρόπο τους πάντοτε να επικρατούν. Το επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, όπου νίκησαν με 10-9, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Κάπως έτσι, οι «Κόκκινοι» έρχονται στη δύσκολη θέση, καθώς πρέπει να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, θέμα για το οποίο σας έχουμε τις σχετικές πληροφορίες.

Ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε την ατομική ασυλία

Στο προχθεσινό επεισόδιο οι ομάδες διαμορφώθηκαν εντελώς διαφορετικά! Νέες συνθέσεις, νέες μίξεις, νέες δυναμικές, πολύ αγωνία και σήμερα το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας...

Η ομάδα που κέρδισε λοιπόν τον αγώνα ήταν η Μπλε ομάδα και έτσι η Κόκκινοι οδηγήθηκαν σε αγώνα ατομικής ασυλίας!

Νικητής αυτού του αγωνίσματος, όπως σας είχαμε ενημερώσει, είναι ο Ηλίας Μπόγδανος!

"Ο άνθρωπος αυτός είναι διπρόσωπος"

Λίγο πριν τον αγώνα της πρώτης ασυλίας ένας χαμός επικράτησε στην παραλία μεταξύ των παικτών της κόκκινης και της μπλε ομάδας στο Survivor, με τον Αλέξη Παππά να επιχειρεί να υποδυθεί τον αρχηγό στους υπόλοιπους παίκτες, αλλά να βρίσκει... τοίχο σε αυτή την προσπάθεια.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας έκανε εξαιρετικά χαρούμενο τον Τριαντάφυλλο με αυτή την εξέλιξη και, βλέποντας τη στρατηγική του μέχρι τώρα να θριαμβεύει στο ριάλιτι, θέλησε να μαζέψει τους υπόλοιπους, ζητώντας να διαγραφούν όλα τα άσχημα μέχρι τότε περιστατικά

Αυτό το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο στο συμβούλιο του νησιού καθώς ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μάθει τι ακριβώς συνέβη!

Μετά τον Αλέξη Παππά το λόγο πήρε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε στον ηθοποιό λέγοντάς του πως είναι διπρόσωπος, κάνοντας τον Αλέξη να ξεσπά σε γέλια!

Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται για ακόμη μια φορά σε δύσκολη θέση στο Survivor, καθώς τέθηκε εκ νέου στην κρίση του κοινού ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα.

Ο γνωστός τραγουδιστής για ακόμη μια φορά ξεχώρισε στο ριάλιτι επιβίωσης, με το επεισόδιο να σημαδεύεται με την πιο επική του ατάκα στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Αφού ο Λιανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Σάκης Κατσούλης ζήτησε να πάρει το λόγο και είπε πως ο Τριαντάφυλλος του ζήτησε να τον ψηφίσει και πως τα άλλα παιδιά δεν έχουν καταλάβει πως ο Τριαντάφυλλος δεν έχει πρόβλημα στο να ψηφίζεται αλλά αυτό που τον ενοχλεί είναι ο τρόπος που γίνεται!

Το ίδιο ισχυρίστηκε και η Ελευθερία Ελευθερίου!