Survivor 4 - highlights 4/4: Η ανακοίνωση του Λιανού και οι νέες ομάδες που έφτιαξε η παραγωγή

Σπάραξε στο κλάμα η Μαριαλένα που την χώρισαν από τον Σάκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 4/4: Η ανακοίνωση του Λιανού και οι νέες ομάδες που έφτιαξε η παραγωγή

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε μετά το αγώνισμα και κάποιους καβγάδες που έγιναν, ο Λιανός να ανακοινώνει πως οι δυο ομάδες θα δημιουργηθούν από την αρχή. Όπως και έγινε στο συμβούλιο.

Αυτά είναι τα highlights του Survivor 4

Αδιανόητος χαμός με την Ελευθερίου - Τα έβαλαν και οι δύο ομάδες μαζί της

Ένας αδιανόητος χαμός διαδραματίστηκε με σχεδόν όλους τους παίκτες και από τις δύο ομάδες να έχουν στήσει την Ελευθερία στον τοίχο και αυτή να ξεσπά σε κλάματα και να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος και ο Τζέιμς ζήτησαν να δώσουν τις κουβέρτες του για λίγο στην Κόκκινη Ομάδα, με την κίνηση αυτή να γίνεται αντιληπτή από την Ελευθερίου.

Survivor 4 τσακωμός με Ελευθερία Ελευθερίου

Χωρίς όμως η ίδια να γνωρίζει την συννενόηση των δύο συμπαικτών της με την αντίπαλη ομάδα, πήγε και έψαξε τα πράγματα τους, μια κίνηση που φάνηκε από όλους πολύ ύπουλη και πως σκόπευε να «κλέψει» τις προμήθειες τους.

Ο Ηλίας λοιπόν, πήγε αρκετά ενοχλημένος στην καλύβα των Μπλε με σκοπό να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, κάτι όμως που προκάλεσε έναν απίστευτο χαμό. Η ίδια δήλωσε πολλές φορές πως ο λόγος που το έκανε ήταν γιατί έχουν δώσει πολλά δικαιώματα οι δύο παίκτες και πως πολλές φορές της έχουν ανοίξει την τσάντα, με τον Νίκο και τον Τζέιμς να γίνονται έξαλλοι!

Η ίδια δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, με τον Ασημακόπουλο ωστόσο να κάνει λόγο για κροκοδείλια δάκρυα ενώ δήλωσε πως όσο ύψος της λείπει... το έχει πάρει σε πονηριά!

Έξαλλος ο Κόρο με τον Ντάφι - «Θα με πει εμένα μπαγλαμά και μ@λ@κ@;»

Σε έναν επίσης πολύ έντονο καυγά προχώρησαν ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος με τον Τριαντάφυλλο, αμέσως μετά τον χαμό που δημιουργήθηκε με την Ελευθερία.

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας τα έβαλαν ξανά με τον τραγουδιστή της παρέας, όχι για έναν λόγο αλλά φυσικά για πολλαπλούς, με τα καρφιά τα πετάγονται ασταμάτητα το ένα μετά το άλλο!

Survivor 4 Έξαλλος ο Κόρο με τον Ντάφι

Η υποτίμηση του Τριαντάφυλλου προς τον Μπόγδανο και την καριέρα του, η άρνηση του να λέγεται Κόκκινος και η θέληση του από την άλλη να ανήκει στους Μπλε, αλλά και οι χαρακτηρισμοί του προς τον Κόρο ήταν οι κύριες αιτίες που ξεκίνησε ο καυγάς στην καλύβα τους.

Ο Κόρο όμως έδειξε πιο έντονα τον εκνευρισμό του όταν ο Ντάφι αρνούνται να παραδεχτεί όταν τον είπε μ@λ@κ@, με τον ίδιο ωστόσο να υποστηρίζει πως τον είπε μόνο.. μπαγλαμά!

Παπαδόπουλος για Ελευθερίου: «Τι είδωλο είσαι εσύ για τα παιδάκια που σε κοιτάξανε στην Eurovision;»

Σε ένα απίστευτο.. τρολλάρισμα προχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, με τον ίδιο να αναφέρει την επίδοση της Ελευθερίας στην Eurovision!

Οι παίκτες αρχικά και των δύο ομάδων τα έβαλαν με την τραγουδίστρια καθώς την κατηγόρησαν πως ψαχούλεψε και πήγε να κλέψει τα πράγματα της κόκκινης ομάδας.

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε στην Ελευθερία πως ήταν ντροπή αυτό που έκανε και πως δεν μπορεί με αυτόν τον χαρακτήρα να είναι το κατάλληλο είδωλο για τα παιδάκια που την παρακολουθήσανε στην Eurovision αλλά ούτε να είναι επάξια να εκπροσωπεί μια χώρα όταν κάνει αυτά που κάνει!

Στο μεταξύ, Ασημακόπουλος και Μπάρτζης συζητούσαν για το ποια χώρα εκπροσώπησε στον μουσικό διαγωνισμό η Ελευθερία!

Survivor 4 - Παπαδόπουλος για Ελευθερίου

Ασημακόπουλος: «Εγώ προτιμούσα να φύγει ο Τριαντάφυλλος και όχι η Μαριάνθη»

Τρελό πάρτι έκαναν οι παίκτες των Κόκκινων, πλην του Τριαντάφυλλου, με την αποχώρηση της Μαριάνθης από το Survivor.

Οι παίκτες είχαν μαζευτεί στη καλύβα και εξέφραζαν την χαρά τους για την παραμονή της Ελένης στο παιχνίδι, με τον Κόρο να δηλώνει χαρακτηριστικά πως δεν θα υποκριθεί καθόλου και πως θα παραδεχτεί πως δεν θα του λείψει.

Από την άλλη, ο Ασημακόπουλος επισήμανε πως θα προτιμούσε να είχε φύγει ο Τριαντάφυλλος, γιατί αυτός είναι που δημιουργεί τις εντάσεις και τις ίντριγκες στο παιχνίδι.

Survivor 4 Ασημακόπουλος και Κόρο για Τριαντάφυλλο και Μαριάνθη

Κοκορομαχίες και τραγούδια για την παραμονή της Χαμπέρη

Χορό, τραγούδια και παιχνίδια στην θάλασσα είδαμε με αφορμή την παραμονή της Ελένης Χαμπέρη στο παιχνίδι.

Οι παίκτες από την στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα της Μαριάνθης για αποχώρηση, έτρεξαν να αγκαλιάσουν την Ελένη, μια πολύ άσχημη ωστόσο εικόνα για την Κάσδαγλη.

Μάλιστα, όταν γύρισαν στην καλύβα, ο ενθουσιασμός ήταν ακόμη μεγαλύτερος, μιας και το έριξαν στα τραγούδια και στα παιχνίδια.

Survivor 4 Κοκορομαχίες και τραγούδια για την παραμονή της Χαμπέρη

Παπαδόπουλος για Ντάφι: «Εσύ αγόρι μου δεν είσαι Κόκκινος πια, αλλά Μπλε!»

Απέχει περισσότερο από ποτέ πλέον ο Τριαντάφυλλος από την Κόκκινη ομάδα, με τους Μπλε να ενοχλούνται αρκετά με την προσκόλληση του με την αντίπαλη ομάδα.

Ο Ντάφι και ο Αλέξης Παππάς έχουν κάνει την δική τους κλίκα από το πρώτο λεπτό που ενώθηκαν οι δύο ομάδες και αυτό έχει γίνει αντιληπτό από όλους.

Survivor 4 - Παπαδόπουλος για Ντάφι

Οι δυο τους ωστόσο φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά με όλη την Μπλε ομάδα, πλυν του Τζέιμς και του Νίκου, που τα έχουν βρει αντιθέτως με τους Κόκκινους.

Η ένταση όμως ήρθε ξανά όταν όλοι οι Κόκκινοι έκαναν προπόνηση στην παραλία, με τον Ντάφι να απέχει επιδεικτικά και να είναι για ακόμη μια φορά στην αντίπαλη ομάδα.

Τόσο ο Κώστας Παπαδόπουλος όσο και ο Κόρο δήλωσαν χαρακτηριστικά στην κάμερα πως δεν του αξίζει να λέγεται Κόκκινος αλλά Μπλε!

Νικητές οι Μπλε με σκορ 10-3

Σε έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες, με τους παίκτες αποφασισμένους να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού.

Οι τσακωμοί λίγο πριν τον αγώνα δεν είχαν τέλος, με τις εντάσεις να κυριαρχούν παντού, τόσο στην Μπλε όσο και στην Κόκκινη ομάδα.

Ωστόσο, οι παίκτες έφτασαν στον στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι αλλά και πιο πεινασμένοι από ποτέ! Τελικά όμως, η ομάδα που τα πήγε καλύτερα και κέρδισε το έπαθλο φαγητού είναι η Μπλε ομάδα, με το Youweekly να επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά με τα spoils!

Μαριαλένα για Σάκη: «Δεν μπορούσα να φέρω πόντο σήμερα γιατί έλειπε το γούρι μου»

Ο αγώνας επάθλου έληξε με την πανηγυρική νίκη της Μπλε ομάδας αλλά και με την αποκάλυψη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Οι Μπλε κατάφεραν και νίκησαν τους αντιπάλους με σκορ 10-3, με τον Γιώργο Λιανό να δίνει τον λόγο στους παίκτες, οι οποίοι πρόκειται να γευτούν ένα νοστιμότατο φαγητό.

Ωστόσο, όταν η Μαριαλένα ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή, η ίδια είπε ότι δεν μπορούσε και πολύ να συγκεντρωθεί γιατί ο Σάκης, που δήλωσε ότι είναι το γούρι της, έχει τραυματιστεί και είχε συνεχώς αυτό στο μυαλό της!

Survivor 4 Μαριαλένα για κατσούλη

Ο Κόρο κατηγόρησε τους Μπλε πως άφησαν να νικήσει ο Τριαντάφυλλος

Ξανά στο προσκήνιο βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος στο τέλος του αγώνα, με τον Γιώργο Κόρομι να κατηγορεί την στάση του τόσο πριν τον αγώνα όσο και κατά την διάρκεια αυτού.

Οι Μπλε κατάφεραν να νικήσουν τους Κόκκινους με σκορ 10-3, ωστόσο ο Κόρο κατηγόρησε μερικούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας πως άφησαν να κερδίσει ο Τριαντάφυλλος επίτηδες.

 Survivor 4 Κόρο για Τριαντάφυλλο

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για τον Σάκη Κατσούλη και τον Αλέξη Παππά, με τους οποίους πράγματι έχουν έρθει πολύ κοντά με τον Ντάφι, ωστόσο και οι δύο αρνήθηκαν τις κατηγορίες του Κόρο.

Ο Λιανός ανακοίνωσε πως πρόκειται να διαμορφωθούν δύο νέες ομάδες

Μετά την λήξη του αγώνα και της νίκη των Μπλε, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως το βράδυ πρόκειται να γίνει ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες!

Οι παίκτες φυσικά δεν περίμεναν πως θα πάρει τέτοια τροπή ξανά το παιχνίδι, μιας και πριν καιρό είχαν περάσει από την ίδια διαδικασία.

Όλοι έμειναν άναυδοι στο άκουσμα της ανακοίνωσης αυτής, με τους περισσότερους να δείχνουν φανερά την δυσανασχέτηση τους. Εμείς ωστόσο σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποιοι παίκτες θα πάνε που!

Ξέσπασε σε κλάματα η Καρολίνα με την ανακοίνωση των δύο νέων ομάδων

Σοκ προκάλεσε η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την διαμόρφωση δύο νέων ομάδων, με την Καρολίνα να «λυγίζει» και να ξεσπά σε κλάματα.

Μετά την απρόοπτη αυτή είδηση, οι δύο ομάδες επέστρεψαν στις καλύβες τους αρκετά ανήσυχες, καθώς οι παίκτες δεν θα ήθελαν να αναμειχθούν ξανά.

Καθώς οι Κόκκινοι συζητούσαν πόσο θα θέλανε να στείλουν τον Τριαντάφυλλο στην Μπλε ομάδα, η Καρολίνα ένιωσε μεγάλη φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα.

Φυσικά, όλοι οι συμπαίκτες της έτρεξαν να την αγκαλιάσουν και την παρηγορήσουν.

Survivor 4 Ξέσπασε σε κλάματα η Καρολίνα με την ανακοίνωση των δύο νέων ομάδων

Ο Λιανός τους έκανε πρωταπριλιάτικη φάρσα - Τους είπε πως ξανά μπαίνει η Σαλαγκούδη

Μια απίστευτη πρωταπριλιάτικη φάρσα θέλησε να κάνει ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, λίγο πριν την ανακοίνωση των δύο νέων ομάδων στο Survivor.

Ο παρουσιαστής συγκέντρωσε όλους τους παίκτες προκειμένου να αλλάξει τις ισορροπίες ξανά και να τις αναμείξει! Όμως, πριν από αυτό, θέλησε να τους κάνει και μια πλάκα!

Συγκεκριμένα, τους ανακοίνωσε πως ξανά μπαίνει στο παιχνίδι η Ανθή Σαλαγκούδη, με τους παίκτες να παίρνουν κυριολεκτικά τις πιο επικές εκφράσεις!

Αφού τους άφησε καλά καλά να το πιστέψουν, αμέσως μετά τους ανακοίνωσε πως πρόκειται να για πρωταπριλιάτικη φάρσα!

Έτσι διαμορφώθηκαν οι δύο νέες ομάδες

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να διαμορφώνει από την αρχή τις δύο νέες ομάδες, με την Καρολίνα λίγο από αυτό πριν να ξεσπά σε κλάματα.

Όλοι οι παίκτες ήταν αρκετά απογοητευμένοι και αγχωμένοι με το ποιος θα πάει που, ωστόσο ο παρουσιαστής θέλησε να σπάει τον πάγο και να τους κάνει μια πρωταπριλιάτικη φάρμα.

Αμέσως μετά όμως, ανακοίνωσε τις δύο νέες ομάδες, με τον Σάκη και την Μαριαλένα να χωρίζονται και να είναι πλέον αντίπαλοι! Ο πρώτος έδειξε φανερά την ενόχληση και την λύπη του ενώ η δεύτερη ξέσπασε αμέσως σε δάκρυα! Για ακόμη μια φορά μάλιστα, τα spoils του Youweekly επιβεβαιώνονται με μεγάλη επιτυχία, μιας και σας είχαμε ήδη αποκαλύψει πως ακριβώς θα διαμορφωθούν οι ομάδες!

Μπλε ομάδα

  • Τζέιμς
  • Νίκος
  • Κώστας
  • Παύλος
  • Κόρο
  • Ελένη
  • Μαριαλένα
  • Χριστίνα

Κόκκινη ομάδα

  • Καρολίνα
  • Αλέξης
  • Τριαντάφυλλος
  • Σάκης
  • Ηλίας
  • Ασημακόπουλος
  • Ελευθερία
  • Νικολέτα