Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Spoiler 4/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Είναι οριστικό!

Survivor 4 - Spoiler 4/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού
Survivor 04.04.2021 20:05
Από Ελένη Ζουγανέλη

Απόψε το βράδυ 4/4 το Survivor 4 επιστρέφει και είναι ανατρεπτικό! Μπορεί οι ομάδες να τα δίνουν όλα για όλα με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού, ωστόσο αυτό θα είναι το τελευταίο γεύμα της ομάδας που θα κερδίσει, αφού θα φτιαχτούν από την αρχή μετά το αγώνισμα.

Εμείς στο Youweekly.gr, από την στιγμή που ανακοινώθηκε πως οι ομάδες θα αλλάξουν και θα δημιουργηθούν ξανά από το 0 ψάξαμε να μάθουμε πως θα διαμορφωθούν και τελικά μάθαμε!

Ωστόσο, πριν γίνει το έκτακτο συμβούλιο του νησιού και ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει πως θα γίνουν οι ομάδες από δω και στο εξής, έχουμε όπως είπαμε το αγώνισμα επάθλου φαγητού.

Το αποψινό επεισόδιο είναι ανατρεπτικό και γεμάτο εντάσεις. Στόχος σήμερα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου που θα τσακωθεί με τον Τζέιμς, λίγο καιρό μετά από την ένταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους την εβδομάδα που αποχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, το πλευρό της δυάδας των Μπλε παίρνει και ένα μέρος των Κόκκινων που έχουν ήδη έρθει κοντά, καθώς βλέπουμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κάνει λόγο για «κροκοδείλια δάκρυα» από τη μεριά της τραγουδίστριας. Η τραγουδίστρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και, πληροφορίες μας θέλουν να έχει μιλήσει και με την παραγωγή.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού στο Survivor 4

Survivor 4 Spoiler

Το αγώνισμα επάθλου φαγητού, έχει πρωταγωνιστικό στοιχείο το νερό, ενώ τα εμπόδια είναι πολλά και δύσκολα, με κάποια να είναι και αιωρούμενα.

Τον αέρα του στίβου μάχης ωστόσο θα πάρει η Μπλε ομάδα, που είναι και εκείνη που θα κερδίσει και θα φάει πριν χωριστεί. Μπορεί χθες να μην είχαμε σίγουρη πληροφορία, ωστόσο η σημερινή είναι 100% επιβεβαιωμένη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 spoiler: Για αυτό το λόγο η παραγωγή αλλάζει τις ομάδες

Survivor 4: Σε άσχημη κατάσταση η Ελευθερία Ελευθερίου

Share