Survivor 4: Πανηγύριζαν στην καλύβα με την αποχώρηση της Μαριάνθης

«Απερίγραπτη χαρά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Πανηγύριζαν στην καλύβα με την αποχώρηση της Μαριάνθης

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε, με τους παίκτες να πετάνε κυριολεκτικά από την χαρά τους που αποχώρησε από το παιχνίδι η Μαριάνθη και όχι η Ελένη.

Ο Ντάφι και η Μαριάνθη είναι οι δύο παίκτες που τα πάνε χειρότερα με όλους στην ομάδα των Κόκκινων, οπότε καθημερινά βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και του σχολιασμού.

Οι δύο αυτοί παίκτες μαζί με την Ελένη ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με αποτέλεσμα τελικά να φεύγει οριστικά από το παιχνίδι.

Αυτή η απόφαση όμως φάνηκε να χαροποιεί ιδιαίτερα τους Κόκκινους, οι οποίοι γύρισαν στην καλύβα πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ!

Survivor 4 παίκτες για παραμονή Ελένης

Βασάλος: «Απαράδεκτο να πανηγυρίζουν την ώρα της αποχώρησης»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να σχολιάσει τον έξαλλο πανηγυρισμό της Κόκκινης ομάδας μετά την ανακοίνωση για την αποχώρηση της Μαριάνθης από το Survivor 4.

Η παρουσιαστής σχολιάζει πολύ συχνά μέσα από τα social media τις εξελίξεις από τα επεισόδια του Survivor 4 και έτσι δε θα μπορούσε να αφήσει έτσι το χθεσινό επεισοδιακό συμβούλιο του νησιού.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για το Survivor 4

«Απαράδεκτο να πανηγυρίζουν μπροστά της την ώρα της αποχώρησης», έγραψε πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Κωνσταντίνος Βασάλος ανάρτηση