Survivor 4 spoiler 6/4: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Είναι οριστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler 6/4: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Πάντα πρώτο σε όλα το Youweekly.gr και ειδικά σε ότι αφορά το Survivor 4, δεν παίζουμε! Όπως πολύ σωστά σας είπαμε από το πρωί της Δευτέρας ο πρώτος αγώνας ασυλίας άνηκε στους Μπλε, η ατομική στον Ηλία Μπόγδανο και εννοείται πως την πρώτη θέση στους υποψήφιους προς αποχώρηση θα την έπαιρνε ο Τριαντάφυλλος, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα... Για πόσο θα την γλιτώνει δεν ξέρουμε ακόμα! Τέλος πάντων, δεύτερη ασυλία σήμερα 6/4 κι έχει... πολύ ψωμί η υπόθεση!

Στο trailer ο Ηλίας Μπόγδανος, που έχει κερδίσει το τοτέμ της ατομικής ασυλίας και σήμερα θα πρέπει να δείξει με το δάχτυλο έναν συμπαίκτη του για να βγει στον τάκο μαζί με τον Τριαντάφυλλο, δηλώνει ανοιχτά πως τον συμφέρει να χάσει η ομάδα του για να βγουν περισσότεροι υποψήφιοι μιας και... μπορεί να αγωνίζονται για το Κόκκινο όλοι μαζί αλλά στην παραλία είναι ο καθένας στο μέρος του...

Πάμε, όμως, τώρα στις πληροφορίες που έχουμε επιβεβαιώσει 100% από τις πηγές μας στον Άγιο Δομίνικο που ποτέ δεν έχουν πέσει έξω μέχρι στιγμής!

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 6/4 στο Survivor

Survivor 4 spoiler 6/4 ποιος κερδίζει

Όπως σας είπαμε κι εχθές, οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα θα είναι μοιρασμένες! Πρώτη πήραν οι Μπλε, δεύτερη θα πάρουν οι Κόκκινοι! Τι σημαίνει αυτό; Θα έχουμε στο ελάχιστο τέσσερις υποψήφιους! Δηλαδή, έχει βγει ήδη ο Ντάφυ, ο Ηλίας θα πρέπει να βγάλει στον τάκο άλλον έναν Κόκκινο. Επειδή οι Μπλε θα χάσουν, όμως, θα παίξουν ατομική ασυλία κανονικά και θα πρέπει να εκλεγεί ένας προτεινόμενος από τους ψήφους (άντε δυο μπορεί να είναι αν υπάρχει ισοψηφία γι' αυτό είπαμε στο ελάχιστο τέσσερις υποψήφιοι) κι ένας θα βγει από το άτομο που θα έχει ατομική ασυλία!

Άρα, συντονιστείτε γιατί έχουμε πραγματάκια σήμερα! Ώρα 07:32 το πρωί και ξέρετε ήδη ποιος κερδίζει, τι άλλο να κάνουμε πια; Σπαθιά να καταπιούμε;

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!