Survivor 4: Φανερά εκνευρισμένη η Καινούργιου με την ανάρτηση της Σοφίας Μαργαρίτη για την εκπομπή της

Νέο μπιφ στην ελληνική showbiz

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Φανερά εκνευρισμένη η Καινούργιου με την ανάρτηση της Σοφίας Μαργαρίτη για την εκπομπή της

Ο κακός χαμός έχει συμβεί από εχθές στην ελληνική showbiz! Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, το πρωί της Δευτέρας έπαιξε στον αέρα μια συνέντευξη που παραχώρησε η Σοφία Μαργαρίτη, στην οποία και αποκάλυψε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πρώην συμπαίκτη της, Γιώργου Ασημακόπουλου.

Η παρουσιάστρια και το πάνελ σχολίασαν το περιστατικό αυτό και "κάρφωσαν" την Σοφία για την συμπεριφορά της. Εκείνη απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και σήμερα το πρωί θέλησε να δώσει και την δική της απάντηση η Κατερίνα Καινούργιου για να κλείσει το θέμα.

Η απάντηση της Καινούργιου στην Σοφία

“Εδώ είχε βγει η κουμπάρα της Σοφίας που είχε πει κάποια πράγματα και εμείς στηρίζαμε τη Σοφία. Την ώρα της εκπομπής είχε πάρει ο πρώην της Σοφίας και είπε ότι θέλει να βγει στον αέρα. Όταν βγάζεις έναν άνθρωπο στον αέρα δεν ξέρεις ακριβώς τι θα πει. Για αυητό και την επόμενη μέρα βγάλαμε τη μητέρα της. Και να θυμίσω ότι όλο αυτό ξεκίνησε από την ίδια τη Σοφία που είπε για τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι” είπε η παρουσιάστρια.

Η απάντηση του πρώην συζύγου της Σοφίας Μαργαρίτη μετά τις δηλώσεις της περί διαζυγίου

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως ο πρώην σύζυγος της Σοφίας μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον γάμο και το διαζύγιό τους, επικοινώνησε μέσω ενός μηνύματος μαζί στο οποίο έγραφε, “Έχω κάποιο κύρος και ένα όνομα στα Τρίκαλα, δε θα πέσω στο επίπεδό της, έχω τα αγγελούδια μου”.