Survivor 4 - Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα: "Θα παραμείνω και θα σε γλεντάω"

"Έλα να φας το φαγητό μου ρε Κώστα, τι άλλο να σου πω."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα:

Μόλις κέρδισαν οι Κόκκινοι το δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας άρχισαν τα...όργανα!

Πρωταγωνιστές της συζήτησης φυσικά ήταν οι Αλέξης Παππάς, Τριαντάφυλλος και Κώστας Παπαδόπουλος!

Ο Κώστας ενοχλήθηκε αρκετά με το γεγονός πως ο Τριαντάφυλλος δεν έπαιξε αλλά θα φάει από το έπαθλο, ενώ χθες έκανε kung fu με τον Ασημακόπουλο, κι δεν μπορούσε να το κρύψει.

Ο Τριαντάφυλλος εξοργισμένος του είπε χαρακτηριστικά: "Έχω χτυπημένο πόδι, είμαι υποψήφιος προς αποχώρηση και θα φύγω! Τι θες; Να φύγω από σήμερα; Να φύγω και να μην φάω; Έλα να φας το φαγητό μου ρε Κώστα, τι άλλο να σου πω. Μπορεί όμως και να παραμείνω και να σε γλεντάω χορεύοντας από την ομάδα μου", με τον Κώστα να του ζητάει να είναι περισσότερο ταπεινός και να ην τον γλεντάει χορεύοντας!

Ο τσακωμός Ντάφυ και Κώστα

Το λάθος που έκανε η παραγωγή την ώρα της ψηφοφορίας στο συμβούλιο

Το πρωί της Τρίτης, ο Χάρης Γιακουμάτος βρέθηκε καλεσμένος στο Love It και μέσα σε όλα ο ίδιος και η παρέα της Ιωάννας Μαλέσκου αναφέρθηκε στα λάθη που έχει κάνει η παραγωγή του Survivor.

Με αφορμή το βίντεο με τις κομμένες σκηνές από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, η παρουσιάστρια ρώτησε τον πρώην παίκτη γιατί οι παίκτες, την ώρα που ψηφίζουν, ψιθυρίζουν τα όσα λένε στην κάμερα.

Ο Χάρης εξήγησε πως είναι δίπλα το δωμάτιο ψηφοφορίας με τον χώρου του συμβουλίου και πως πρέπει να ψιθυρίζεις, αλλιώς ακούγονται μέσα όλα όσα λες.

Αμέσως μετά, ο ίδιος αποκάλυψε κι ένα τεχνικό λάθος που είχε κάνει σε ένα συμβούλιο η παραγωγή, όπου ακουγόταν στα μεγάφωνα όλα όσα έλεγε ο παίκτης που ψήφιζε μέσα.