Survivor 4 trailer 7/4 - ΣΦΑΓΗ: "Αν αποχωρήσει ο Αλέξης θα ηρεμήσει η κατάσταση στην παραλία"

Παππάς για Καφετζή: "Ο Τζέιμς είναι σαν τα κοράκια"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 7/4 - ΣΦΑΓΗ:

Ήρθε η μέρα για το αγαπημένο Survivor επεισόδιο της εβδομάδας! Τετάρτη σήμερα 7/4 κι έχουμε κλασικά αποχώρηση από το νησί του Άγιου Δομίνικου! Μόνο που απόψε έχει λίγο παραπάνω ενδιαφέρον γιατί υπάρχουν προτεινόμενοι και από τις δυο ομάδες κι έχουμε και... δυνατά ονόματα!

O κακός χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο! Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς, Χριστίνα Κεφαλά και Κώστας Παπαδόπουλος! Όπως ακριβώς σας τα είχε πει το Youweekly.gr στα spoils του πολύ πιο νωρίς πριν παιχτεί το κάθε επεισόδιο! Αυτοί είναι οι σημερινοί υποψήφιοι κι ένας από αυτούς θα φύγει! Αλλά για τώρα τουλάχιστον, δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Η ατμόσφαιρα στην παραλία είναι τεταμένη, αυτό είναι ολοφάνερο! Ο Παππάς που τόσο καιρό - όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος - παίζει με όλους και τους κινεί προς τα εκεί που θέλει έχει βρεθεί στην διάθεση του κοινού και παρ' όλα αυτά συνεχίζει να επιτίθεται με μανία στον Τζέιμς Καφετζή ο οποίος ανταποδίδει τα... πυρά, όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω!

Από την άλλη σήμερα έχουμε και το έπαθλο της επικοινωνίας που είναι από τα σημαντικότερα αγωνίσματα για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, μην τα ξανά λέμε! Ο στίβος μάχης πολύ κουραστικός, με δύσκολα - κλασικά Survivor εμπόδια. Ο στόχος, δε, θέλει πολύ υπομονή και επιμονή...

Μόνο μια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει και να απολαύσει το έπαθλο της επικοινωνίας με αγαπημένα τους πρόσωπα! Και μετά όλοι στο συμβούλιο... ο Λιανός θα αποκαλύψει ποιος φεύγει... Έχετε αγωνία; Εγώ να δείτε!

Πάω να κάνω τα τηλεφωνάκια μου κι επιστρέφω με spoil, γιατί όπως ξέρετε, πριν τον Λιανό το Youweekly.gr θα σας τα ανακοινώσει όλα! Όπως κάνει πάντα άλλωστε!

UPADATE!

Δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει, αλλά και ποιος αποχωρεί απόψε!

Το trailer του σημερινού 7/4 επεισοδίου Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο Instagram για περισσότερα Survivor spoils!