Survivor 4 highlights 6/4: Τα «καρφιά» του Παππά, η ατομική ασυλία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 highlights 6/4: Τα «καρφιά» του Παππά, η ατομική ασυλία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Γεμάτο ανατροπές, εντάσεις και καυγάδες ήταν για ακόμη μια φορά το χθεσινοβραδινό (6/4) επεισόδιο του Survivor, από τα «καρφιά» του Αλέξη Παππά μέχρι τους υποψήφιους προς αποχώρηση και το twitter φυσικά δεν θα μπορούσε να απέχει από όλα αυτά.

Αυτά είναι τα 6/4 highlights του Survivor 4

Το κράξιμο του Τζέιμς για τον Σάκη: "Τέτοιο γλείψιμο δεν έχω ξαναδεί"

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να έχουν έρθει αρκετά κοντά στο Survivor, κάτι που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης και στην μπλε ομάδα, μεταξύ άλλων, με τον Τζέιμς Καφετζή και την παρέα του να κράζουν άγρια τους δύο παίκτες.

Ο Σάκης, παίρνοντας το λόγο στο τελευταίο συμβούλιο, αποθέωσε το συμπαίκτη του για τη στάση του, καθώς του ζήτησε να ψηφιστεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση για αγωνιστικούς λόγους.

Θεώρησε, ασφαλώς, ότι η συμπεριφορά του τον τιμά, αλλά οι περισσότεροι στην μπλε ομάδα δεν είδαν αυτό το περιστατικό... με το ίδιο μάτι.

Ο Τζέιμς και η παρέα του άρχισαν να λένε πόσο ψεύτικο ήταν το σκηνικό. «Τέτοιο γλείψιμο δεν έχω ξαναδεί. Φαινόταν πως ήταν σκηνοθετημένο και είχαν συνεννοηθεί από πριν», επεσήμανε ο Ροδίτης, που δεν χαρίστηκε.

Τριαντάφυλλος: "Από αύριο η καριέρα μου ξεκινάει και στο κουνγκ φου"

Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως το πήρε απόφαση και, μετά το Survivor, θα τον δούμε να κάνει... στροφή στην καριέρα του, αλλάζοντας το επάγγελμα, που κάνει εδώ και περίπου 30 χρόνια.

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν τραγουδιστή με μεγάλη επιτυχία, ειδικά στα τέλη της δεκαετίας του 1990, όπου είχε κάνει εντύπωση σε πολύ νεαρή ηλικία, κάτι που του έδωσε το δικαίωμα να είναι γνωστός για την εν λόγω ιδιότητα μέχρι και σήμερα.

Τώρα, όμως, φαίνεται πως θα αλλάξει επάγγελμα, καθώς τον περιμένει ο... κόσμος των πολεμικών τεχνών. Μετά από όσα αναφέρθηκαν περί Τζάκι Τσαν στο συμβούλιο, είπε πως σκέφτεται σοβαρά, αν και ασφαλώς με χιουμοριστική διάθεση, να εντρυφήσει στο κουνγκ φου.

Χριστίνα: "Εμένα τα όπλα μου είναι αυτά εδώ"

Η Χριστίνα... ξέφυγε λίγο στις δηλώσεις της στο Survivor, με την ίδια να κάνει λόγο για τα σώματα όλων των γυναικών και να τονίζει πως το «όπλο» της είναι το στήθος της.

Η αρχή έγινε, όταν ο σκηνοθέτης ξεκίνησε με μερικά πλάνα στα κορίτσια, δείχνοντας τα... κάλλη τους. Το λόγο πήρε μετά η Χριστίνα, η οποία αναφέρθηκε στο ότι έχουν απομείνει έξι γυναίκες και, αμέσως μετά, θέλησε να... παινευτεί για το δικό της σώμα, θεωρώντας το ως το πιο θηλυκό από όλα.

«Τι να κάνουμε; Το ταλαιπωρώ σε λάσπες, σε έρπειν και σε τσουλήθρες, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Εγώ έχω το πιο θηλυκό σώμα και τα όπλα μου είναι αυτά εδώ», είπε δείχνοντας το στήθος της.

Ο Ασημακόπουλος "κατηγορεί" τους συμπαίκτες του για...κλεψιές!

Νέες ομάδες, νέες προμήθειες κατέφθασαν στην πλέον κοινή παραλία των παικτών του Survivor!

Κόκκινοι και Μπλε μόλις είδαν τις καινούριες προμήθειες έτρεξαν να δουν πόσες είναι σε ποσότητα και να τις μετρήσουν καθώς κάποιοι από τους παίκτες το ζήτησαν, αλλά και να τις μοιράσουν!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλώντας στην κάμερα άφησε να εννοηθεί πως κάποιοι από τους συμπαίκτες του "κλέβουν" από τις προμήθειες για αυτό και ο ίδιος θα κάτσει να τις μετρήσει, να δει πόσες κουταλιές είναι το ρύζι και οι φακές του για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να κοιμάται ανάλαφρα στον Άγιο Δομίνικο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε!

Ντάφυ Τσαν εναντίον Kung Fu Panda Ασημακόπουλου!

Ένα μοναδικό έπος έλαβε τόπο στην παραλία στο Survivor, με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να... παίζουν ξύλο και να μας προσφέρουν μια απίθανη χιουμοριστική στιγμή, αν και ο δεύτερος είχε παράπονα από τη διαιτησία.

Ο «Ντάφυ» είχε πει πως θα κάνει στροφή στην καριέρα του, πηγαίνοντας από το τραγούδι στο κουνγκ φου και αναφερόμενος ως ο «Τζάκι Τσαν» του παιχνιδιού. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, πήρε ιδιαίτερα μαθήματα από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ώστε να παλέψει με τον Ασημακόπουλο.

Οι δυο τους... πάλεψαν και νικητής ήταν ο Τριαντάφυλλος, με τον Ασημακόπουλο να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία της Μαριαλένας.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο πρώτος δεν αγωνίστηκε για την ασυλία, προκαλώντας ερωτήματα σχετικά με την κατάστασή του.

Παππάς: "Σύντομα ο Ηλίας θα είναι σαν κατσαρίδα, που τον χτυπάς με μυγοσκοτώστρα"

Ο Ηλίας Μπόγδανος φαίνεται πως έχει μπει... στο μάτι της νέας «κόκκινης» κλίκας στην παραλία, με τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο να συνεχίζουν να τον κατηγορούν, αυτή την φορά με αφορμή το νέο αγώνισμα ασυλίας.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Ηλίας ισχυρίστηκε πως είχε πρόβλημα στον αστράγαλο, έχοντας κατά λάθος περπατήσει πάνω σε κάρβουνα.

Σε εκείνο το σημείο, τόσο ο «Ντάφυ» όσο και ο Αλέξης αμφισβήτησαν τον τραυματισμό του, θεωρώντας πως ίσως δε θα αγωνιζόταν επίτηδες, έχοντας και την ατομική ασυλία.

«Σύντομα ο Ηλίας θα είναι σαν κατσαρίδα, που τον χτυπάς με μυγοσκοτώστρα», είπε στην κάμερα για τις επόμενες πιθανές ψηφοφορίες ο Αλέξης, με τον Ηλία όμως να ξεκαθαρίζει, ότι δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και δεν είναι σαν τους συμπαίκτες του, που δεν αγωνίζονται για λόγους στρατηγικής.

Η Χριστίνα έκανε ολόκληρο θέμα για να κοιμηθεί δίπλα στον Τριαντάφυλλο

Ένα αδιανόητο σκηνικό έλαβε τόπο στην παραλία του Survivor, καθώς η Χριστίνα Κεφαλά γκρίνιαξε για τον χώρο, που υποτίθεται δεν είχε για να κοιμηθεί, επιθυμώντας να βρίσκεται δίπλα στον Τριαντάφυλλο.

Η νύχτα έπεσε στην παραλία λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας και οι δύο ομάδες κοιμήθηκαν εν όψει του νέου μεγάλου αγώνα.

Η Χριστίνα, όμως, διατάραξε το ήσυχο σκηνικό, λέγοντας πως δεν είχε χώρο για να κοιμηθεί στην καλύβα. Αυτό δεν ίσχυε ακριβώς, καθώς η Χριστίνα στην ουσία ήθελε να κοιμηθεί δίπλα στον Τριαντάφυλλο.

Μπορεί να επιθυμεί την ευνοϊκή του μεταχείριση, έχοντας μιλήσει πριν και για τα... δικά της «όπλα», αφού άλλωστε εδώ και καιρό κάνουν παρέα, με την Κεφαλά να αξιοποιεί τη δημοτικότητα του «Ντάφυ».

Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Η κόκκινη ομάδα απάντησε... με κρότο μετά την ήττα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, «διαλύοντας» την μπλε και επικρατώντας με 10-5, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά για να πάρει τη δεύτερη ασυλία αυτής της εβδομάδας στο Survivor.

Με μοναδικό απόντα από το αγώνισμα τον Τριαντάφυλλο, που νωρίτερα έκανε... κουνγκ φου, οι «Κόκκινοι» ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, κυριαρχώντας απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, με το αρχικό 5-0 να λέει πολλά από μόνο του.

Οι «Μπλε» δε μείωσαν απειλητικά σε κανένα σημείο, με τον αγώνα να ανήκει ξεκάθαρα στους αντιπάλους του, κάτι που εν όψει συμβουλίου σημαίνει, ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι δύο από κάθε πλευρά.

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα: "Θα παραμείνω και θα σε γλεντάω"

Κέρδισαν οι Κόκκινοι το δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας και άρχισαν τα...όργανα!

Πρωταγωνιστές της συζήτησης φυσικά ήταν οι Αλέξης Παππάς, Τριαντάφυλλος και Κώστας Παπαδόπουλος!

Ο Κώστας ενοχλήθηκε αρκετά με το γεγονός πως ο Τριαντάφυλλος δεν έπαιξε αλλά θα φάει από το έπαθλο, ενώ χθες έκανε kung fu με τον Ασημακόπουλο, κι δεν μπορούσε να το κρύψει.

Ο Τριαντάφυλλος εξοργισμένος του είπε χαρακτηριστικά: "Έχω χτυπημένο πόδι, είμαι υποψήφιος προς αποχώρηση και θα φύγω! Τι θες; Να φύγω από σήμερα; Να φύγω και να μην φάω; Έλα να φας το φαγητό μου ρε Κώστα, τι άλλο να σου πω. Μπορεί όμως και να παραμείνω και να σε γλεντάω χορεύοντας από την ομάδα μου", με τον Κώστα να του ζητάει να είναι περισσότερο ταπεινός και να ην τον γλεντάει χορεύοντας!

Παππάς: "Τον Κώστα τον έτσουξε γιατί θα βγει με τον Τριαντάφυλλο και θα φύγει"

Αμέσως μετά το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας η Κόκκινη ομάδα βρέθηκε στην καλύβα της και οι παίκτες συζητούσαν όσα έγιναν αμέσως μετά τη νίκη τους!

Ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στον καυγλα του με τον Κώστα Παπαδόπουλο με τον Αλέξη Παππά να τον ακούει και να λέει χαρακτηριστικά: "Τον Κωστάκο τον έτσουξε γιατί θα βγει στον τάκο με τον Τριαντάφυλλο και τον Παππά και ξέρει ότι θα φύγει"

Ο Γιώργος Κόρομι κέρδισε την ατομική ασυλία

Νικήτρια στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor ήταν η Κόκκινη ομάδα, με τους Μπλε να παλεύουν για την ατομική ασυλία!

Ένας πολύ σημαντικός αγώνας δόθηκε ανάμεσα στον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Κόρο, με τον Κόρο τελικά να αναδεικνύεται νικητής και να κερδίζει το τοτέμ της ατομικής ασυλίας!

Παππάς: "Ο Τζέιμς είναι το αγκάθι και πρέπει να φύγει"

Ένας κακός χαμός έγινε στο σημερινό συμβούλιο του νησιού του Survivor!

Kόκκινοι και Μπλε βρέθηκαν όλοι μαζί και ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο ατον Αλέξη Παππά για να σχολιάσει τη συμβίωσή τους στην παραλία.

Ο ίδιος δεν δίστασε να πει: "Το μεγάλο αγκάθι είναι ο Τζέιμς είτε το θέλετε είτε όχι. Είναι αυτός που λειτουργεί από κάτω και όχι ευθεία. Είναι λάθος του Ηλία να κάνει παρέα μαζί του και θα μας πάρει όλους η μπάλα αν συνέχίσει ο Ηλίας να κάνει παρέα μαζί του! Ο Ηλίας πρέπει να αλλάξει στάση. Ηλίας και Τζέιμς είναι απαγορευτικό να ανταλάσσουν απόψεις. Ο Τζέιμς πρέπει να φύγει, είναι πρόβλημα", με τον Κώστα να αντιδρά σε όλο αυτό και τον Λιανό να τους διακόπτει και να δίνει το λόγο στον Τζέιμς για να υπερασπιστεί τη θέση του!

"Βρίσκω αστεία όλα αυτά που λέει ο Αλέξης! Όταν είμαστε στον αγωνιστικό χώρο είμαστε εμείς μπλε κι εκείνοι Κόκκινοι, δεν παίζει ρόλο το ότι εγώ κάνω παρέα με τον Ηλία και δεν νομίζω πως θα επηρεάσει αυτό το παιχνίδι", είπε χαρακτηριστικά ο Ροδίτης.

Ο Ηλίας Μπόγδανος από την άλλη προσπαθούσε να καταλάβει πως έγινε και το όνομά του μπλέχτηκε σε όλο αυτό!

Χριστίνα, Παππάς και Παπαδόπουλος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά τον Τριαντάφυλλο

Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας έχασαν οι Μπλε του Survivor και έτσι κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους!

Οι παίκτες ψήφισαν και από την κάλπη βγήκε υποψήφια η Χριστίνα!

Ο Γιώργος Κόρομι που κέρδισε το κολιέ της ατομικής ασυλίας έδωσε σαν δεύτερο υποψίο τον Κώστα Παπαδόπουλο!

Όσον αφορά την Κόκκινη ομάδα, μετά τον Τριαντάφυλλο που βγήκε από την κάλπη, ο Ηλίας Μπόγδανος που είχε και αυτό το κολιέ της ατομικής ασυλίας έδωσε σαν δεύτερο υποψήφιο τον Αλέξη Παππά.