Survivor 4 Spoiler: Επεισόδιο ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Κόρομι

Και πολύ άργησε να γίνει...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 Spoiler: Επεισόδιο ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Κόρομι

Τι και αν στην παραλία του Survivor 4 είναι όλοι κολλητοί - πλην ορισμένων εξαιρέσεων - , όταν έρχεται η ώρα των αγωνισμάτων την φιλία την ξεχνάνε όλοι, αφού το μόνο που τους νοιάζει εκείνη την στιγμή είναι η νίκη! Είτε για την παραμονή τους στο παιχνίδι, είτε για το φαγητό, αφού η πείνα είναι μεγάλη. Ωστόσο, κάποιοι πανηγυρισμοί έχουν ενοχλήσει πολύ! Όπως αυτός του Γιώργου Κόρομι...

Μπορεί να μετράμε μόλις μια εβδομάδα από την ημέρα που οι δυο ομάδες (Μπλε και Κόκκινοι) δημιουργήθηκαν από την αρχή, ωστόσο οι πρώτες γκρίνιες ξεκίνησαν. Ένα παράδειγμα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, όταν στο χθεσινό επεισόδιο 7/4, μπροστά στις κάμερες έδειξε την ενόχληση του για την συμπεριφορά του Κόρο μετά το έπαθλο φαγητού που απόλαυσε με την Μπλε ομάδα.

Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό! Πολλά ειρωνικά βλέμματα υπάρχουν στις δυο καλύβες, από την ημέρα που χωρίστηκαν παρέες και αυτό γιατί ήδη ορισμένοι έχουν δείξει με τις συμπεριφορές τους πως το παιχνίδι έχει γίνει από τώρα ατομικό. Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν το έχει κρύψει από τις κάμερες.

Επεισόδιο στο Survivor 4 ανάμεσα σε Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Κόρομι

Survivor 4 Spoiler Ηλίας Μπόγδανος Γιώργος Κόρομι

Παρεξήγηση δεν άργησε να σημειωθεί και ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Κόρομι, δυο παίκτες που όταν κερδίζουν κάποιο ματσ, πανηγυρίζουν έξαλα στον στίβο μάχης.

Βέβαια, ο Ηλίας (Παίκτης της Κόκκινης ομάδας) έχει θα λέγαμε έναν πιο χιουμοριστικό πανηγυρισμό. Ενώ, από την άλλη ο Γιώργος (Παίκτης της Μπλε) φωνάζει με όλο του το είναι!

Ένας πανηγυρισμός λοιπόν στο αγώνισμα, ήταν η αιτία που ο Ηλίας Μπόγδανος ενοχλήθηκε πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να μιλήσει στον φίλο του, Γιώργο Κόρομι, ο οποίος δεν το πήρε και πολύ ψύχραιμα. Όπως μας αποκάλυψε πηγή από τον Άγιο Δομίνικο, στην αρχή υπήρξε μια ένταση ανάμεσα τους που όμως κράτησε για λίγο, αφού και με την βοήθεια της υπόλοιπης παρέας (Καρολίνα, Νικολέτα) τα βρήκαν!

Βέβαια, να πούμε πως άλλα λένε οι παίκτες μπροστά στις κάμερες και άλλα μπροστά στους συμπαίκτες τους! Οπότε, μην σας φανεί πολύ περίεργο να δούμε στα επόμενα επεισόδια σπόντες!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram