Survivor 4: Αποκάλυψη για το χωρισμό Σάκη και Μαριαλένας - «Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο»

«Βλέπω μια λάμψη στα μάτια τους και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και για το μέλλον»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Αποκάλυψη για το χωρισμό Σάκη και Μαριαλένας - «Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο»

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων από την ημέρα που ο πρώτος μπήκε στο Survivor 4. Ποια ωστόσο είναι η αλήθεια τελικά για το χωρισμό τους;.

Ο φίλος του Σάκη, ο Γιώργος Μαρκούλης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση τους, με τις φήμες πως είναι πάλι μαζί να έχουν φουντώσει.

«Με τον Σάκη Κατσούλη είμαστε πολύ φίλοι, με έχει βοηθήσει πολύ, τον έχω βοηθήσει και εγώ. Ήταν ένα ζευγάρι που έδινε ο ένας στον άλλον, είχαν πολύ ωραία αύρα. Τους έχω ζήσει μαζί, έχουμε βγει κατά καιρούς. Ήταν πολύ δεμένοι και αγαπημένοι. Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Ο Σάκης με την Χριστίνα Κεφαλά δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι.

Βλέπω και από τις δυο μεριές μια λάμψη στα μάτια τους και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και για το μέλλον. Αν το θέλουν και οι δυο μεριές γιατί όχι; Είχε έρθει ο Σάκης τις πρώτες μέρες που άνοιξα το μαγαζί και της πήρε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια! Λες να γίνω κουμπάρος; Σου εξέφρασα τι βλέπω και τι βλέπουν όλοι μας. Γνωρίστηκαν στο κατάστημα του Σάκη, η Μαριαλένα εργαζόταν στο διπλανό. Γνωρίστηκαν εκεί, θυμάμαι που ενθουσιάστηκε μαζί της» αποκάλυψε ο Γιώργος.

Ασφυκτικά στην παραλία για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Βρίσκει παρηγοριά στον Σάκη

Η αλήθεια είναι πως έχει καταντήσει βαρετό! Σε κάθε επεισόδιο Survivor έχουμε κι ένα πλάνο που θαυμάζουμε τα βλέμματα, τα αγγίγματα και τις σπόντες που πετάει ο Σάκης στην Μαριαλένα κι αντιστρόφως!

Από την άλλη τον καταλαβαίνουμε τον Ατζούν, αυτό πουλάει αλλά... μήπως η πτώση που είχε προχθές στα νούμερα οφείλεται στο ότι το κοινό κουράστηκε να βλέπει μόνο αυτά; Που πήγε το παλιό, καλό Survivor;

Τέλος πάντων, αυτό θα το αναλύσουμε άλλη στιγμή! Εδώ είμαστε για να σας δείξουμε το νέο πλάνο που κυκλοφόρησε στο χθεσινό επεισόδιο με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

Τα παιδιά κοιμούνται μαζί, αυτό είναι γεγονός, παρά το ότι ανήκουν σε διαφορετικές πλέον ομάδες. Ρωτήσαμε και μάθαμε και γι' αυτό. Ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο δεν ξέρει να μας δίνει μόνο έγκυρα spoils αλλά και πικάντικες πληροφορίες από μέσα.

Συγκεκριμένα μας είπε πως η Μαριαλένα τον τελευταίο καιρό δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά. Ξυπνούσε στον ύπνο της από εφιάλτες, της έλειπαν πολύ οι δικοί της άνθρωποι. Σε όλα αυτά εννοείται πως είχε στο πλευρό της τον Σάκη. Έχουν ζήσει κάποια πράγματα αυτοί οι δυο, ότι κι αν έχει συμβεί μετά δεν το αναιρεί αυτό το γεγονός.

Είναι δίπλα της σε ότι κι αν ζητήσει και η Μαριαλένα αισθάνεται προστατευμένη όταν είναι γύρω της. Αυτός είναι και ο λόγος που κοιμούνται μαζί. Εκεί οι συνθήκες είναι τρομακτικές, αν δεν είσαι εκεί δεν μπορείς να καταλάβεις, όπως είπε και ο Πάνος Καλίδης σε πρόσφατη και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξή του.

Survivor 4 Μαριαλένα Σάκης