Survivor 4: Όταν ο Τριαντάφυλλος έκραζε δημόσια τον Ντάνο

"Εσύ είσαι ο σκληρός άντρας ο δίκαιος; Θα σε καταλάβουν πόσα πρόσωπα έχεις και θα..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Όταν ο Τριαντάφυλλος έκραζε δημόσια τον Ντάνο

Μπορεί στο φετινό Survivor ο Τριαντάφυλλος να μονοπωλεί το ενδιαφέρον λόγω της ίντριγκας και να βγαίνει συνέχεια προτεινόμενος προς αποχώρηση (και να την γλιτώνει) αλλά κάποτε, στην θέση αυτού, στο συμβούλιο του νησιού βλέπαμε τον τότε νικητή, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Όποιος παρακολουθούσε Survivor από παλιά θα θυμάται χαρακτηριστικά πως ο Ντάνος ψηφιζόταν συνέχεια από τους συμπαίκτες του για να βγει προτεινόμενος προς αποχώρηση, για διαφορετικούς λόγους βέβαια από τον Ντάφυ.

Το post του Ντάφυ για τον Ντάνο

Τότε, λοιπόν, το 2017 ο Ντάφυ είχε κάνει ένα post για τα όσα γινόντουσαν στο Survivor και ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Ρε Ντάνο αγόρι μου, πάλι φοβήθηκες να ψηφίσεις την Βαλαβάνη που σε όλες τις ψηφοφορίες σε βγάζει για να φύγεις; Εσύ είσαι ο σκληρός άντρας ο δίκαιος; Εσύ που και τώρα ήξερες πως θα είναι προτεινόμενη και πάλι κ***;;; Και τα βάζεις με τον Σπαλιάρα; Δεύτερο φάουλ στο τρίτο πλέον θα σε καταλάβουν όλοι τι είσαι και πόσα πρόσωπα έχεις κρίμα που σε υποστήριζα τόσο καιρό".

«Δεν δημιουργεί ίντριγκες, και να έδωσε χρήματα δεν είναι κακό»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, δύο στενοί φίλοι του Τριαντάφυλλου μίλησαν στην εκπομπή Love it για τη συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor 4 και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισαν πως δεν δημιουργεί ίντριγκες μέσα στο παιχνίδι αλλά το κάνουν άλλοι για εκείνον.

Οι δύο φίλοι του Ντάφυ αναφέρθηκαν στους καυγάδες που δημιουργεί μέσα στο παιχνίδι καθώς και στην αποκάλυψη που έκανε πριν από λίγο καιρό ο Κόρο μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο για τα χρήματα που τους προσέφερε προκειμένου να τον κάνουν παρέα.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι αθλητικός παρότι είναι 43 ετών. Είναι αυτό που βλέπετε, είναι ένα παιδί μέσα του, αγαθός και αγνός. Του άρεσε πάντα να είναι ανταγωνιστικός.

O Τριαντάφυλλος και να έδωσε χρηματικά ποσά προκειμένου να τον στηρίξουν οι συμπαίκτες του, δεν το θεωρώ άσχημο. Ίσα - ίσα θεωρώ έτσι πως δεν κοίταξε την πάρτη του. Ο Τριαντάφυλλος δεν δημιουργεί ίντριγκες, άλλοι έχουν δείξει ότι το δημιουργούν αυτό το πράγμα», αποκάλυψε ο Μάρκος Φουντουκίδης, φίλος του τραγουδιστή.

Στην κάμερα του Love it μίλησε και η Δήμητρα Μυλωνά, στενή φίλη του Τριαντάφυλλου.

«Μας είχε πει ότι θα πήγαινε για δυο εβδομάδες και θα επέστρεφε. Δεν περίμενα ότι θα μείνει τόσο πολύ. Εμένα προσωπικά, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο Τριαντάφυλλος και ξέρω ότι βοηθάει πολύ».