Survivor 4: Ποιος παίκτης έχει κερδίσει τα λιγότερα χρήματα από αυτούς που είναι μέσα και ποιος τα περισσότερα

97.000 ο ένας 7.500 ο άλλος

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ποιος παίκτης έχει κερδίσει τα λιγότερα χρήματα από αυτούς που είναι μέσα και ποιος τα περισσότερα

Μπορεί στον Άγιο Δομίνικο να μην τρώνε, να μην κάνουν μπάνιο, να περνάνε άθλια γενικά αλλά... δεν θέλω να ξεχνάτε πως πληρώνονται κάθε Survivor εβδομάδα και τα ποσά δεν είναι... καθόλου μικρά!

Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Survivor και ποιος... όχι

Σύμφωνα με τις αμοιβές που έχουν διαρρεύσει κατά καιρούς, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι από την ίδια την παραγωγή, ο Τριαντάφυλλος είναι αυτός που έκλεισε το καλύτερο deal για το παιχνίδι, αφού ο Ατζούν συμφώνησε να του δίνει κάθε εβδομάδα παραμονής του στο παιχνίδι 6.500 ευρώ!

Τα λεφτά, βέβαια, αυτά φαίνεται πως ο Τριαντάφυλλος του τα έχει φέρει πίσω και μάλιστα διπλά αφού η ίντριγκα που πουλάει κάνει τρομερά νούμερα τηλεθέασης, που αυτά τα νούμερα φέρνουν χορηγούς άρα... μόνο μέσα δεν λες πως μπήκε ο Τούρκος παραγωγός!

Από την άλλη, όμως, κάποιοι δεν πούλησαν τόσο καλά τον εαυτό τους ή τον πούλησαν τέλος πάντων όσο καλύτερα πίστευαν! Αυτός που βρίσκεται απέναντι από τον Τριαντάφυλλο όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο ζαχαροπλάστης, ο οποίος μετά από 15 εβδομάδες παραμονής στο παιχνίδι έχει καταφέρει να κερδίσει 7.500 ευρώ, καθώς φήμες τον θέλουν να έχει κλείσει συμβόλαιο με 500 ευρώ εβδομαδιαίως.

Survivor 4 Κώστας Παπαδόπουλος λεφτά

Όσα απαγορεύει το 28σέλιδο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι παίκτες

Η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε τι γράφει το 28σέλιδο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες του Survivor 4 για να μπουν στο παιχνίδι.

Αφορμή στάθηκε η εικόνα των παικτών κατά την επιστροφή τους στο Ελ. Βενιζέλος, όπου άνθρωποι της παραγωγής δεν τους αφήνουν ούτε να κοιτάξουν τις κάμερες.

«Για έξι μήνες, οι διαγωνιζόμενοι δεν μπορούν να εμφανιστούν παρά μόνο εκεί που τους υπαγορεύει ο παραγωγός. Για έξι μήνες, οι άνθρωποι αυτοί είναι υπόλογοι στην παραγωγή. Έξι μήνες από τη στιγμή που ο καθένας από αυτούς αποχωρεί από το παιχνίδι, χειρίζεται τη ζωή του και τη δημόσια εικόνα η Acun Medya. Επίσης, ο Τούρκος παραγωγός είναι αυτός που έχει τον έλεγχο της εικόνας που θα βγει προς τα έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!