Survivor 4 - μητέρα Τριαντάφυλλου: "Ο γιος μου είναι ένα χαρισματικό παιδάκι"

"Πολύ στεναχωριέμαι με αυτά που βλέπω, δεν υπάρχουν λόγια"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - μητέρα Τριαντάφυλλου:

Τα λόγια είναι περιττά γι' αυτή την μορφή του φετινού Survivor που ακούει στο όνομα Τριαντάφυλλος! Η εκπομπή Ευτυχείτε κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία με την μητέρα του, η οποία άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και υποδέχθηκε τις κάμερες, στις οποίες έδειξε και διάφορες οικογενειακές φωτογραφίες...

Όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν στεναχωριέται με όλα αυτά που γίνονται στο Survivor και ειδικά με το σκηνικό που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας, εκείνη απάντησε...

Οι δηλώσεις της μητέρας του Τριαντάφυλλου

"Πολύ στεναχωριέμαι με αυτά που βλέπω, δεν υπάρχουν λόγια. Πολύ στεναχωριέμαι όταν είναι μόνο γονείς, μαμάδες - μπαμπάδες, τότε νιώθουν τον πόνο μου. Με την γυναίκα του επικοινωνώ καθημερινώς, όποτε μπορεί το βλέπει το Survivor και το βλέπει μετά από την δουλειά. Ο εγγονός περιμένει και λέει αχ ο μπαμπάς, πότε θα έρθει ο μπαμπάς. Βλέπει μόνο χαρούμενες σκηνές του μπαμπά κι όταν κερδίζει φωνάζει "μπράβο μπαμπά"!

Ο γιος μου είναι ένα χαρισματικό παιδάκι. Εκεί που νευριάζει μετά από τρία λεπτά είναι όλα καλά. Πικραίνομαι πολύ καθημερινώς με αυτά που βλέπω.", είπε μεταξύ άλλων!

Στην κάμερα ωστόσο μίλησε και ο κουμπάρος του...

Όταν ο Τριαντάφυλλος έκραζε δημόσια τον Ντάνο

Όποιος παρακολουθούσε Survivor από παλιά θα θυμάται χαρακτηριστικά πως ο Ντάνος ψηφιζόταν συνέχεια από τους συμπαίκτες του για να βγει προτεινόμενος προς αποχώρηση, για διαφορετικούς λόγους βέβαια από τον Ντάφυ.

Τότε, λοιπόν, το 2017 ο Ντάφυ είχε κάνει ένα post για τα όσα γινόντουσαν στο Survivor και ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Ρε Ντάνο αγόρι μου, πάλι φοβήθηκες να ψηφίσεις την Βαλαβάνη που σε όλες τις ψηφοφορίες σε βγάζει για να φύγεις; Εσύ είσαι ο σκληρός άντρας ο δίκαιος; Εσύ που και τώρα ήξερες πως θα είναι προτεινόμενη και πάλι κ***;;; Και τα βάζεις με τον Σπαλιάρα; Δεύτερο φάουλ στο τρίτο πλέον θα σε καταλάβουν όλοι τι είσαι και πόσα πρόσωπα έχεις κρίμα που σε υποστήριζα τόσο καιρό".