Survivor 4: Ξεκινάει τις μηνύσεις ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά και του Τριαντάφυλλου

"Οι πελάτες μου ήξεραν πριν μπουν στο παιχνίδι ότι..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ξεκινάει τις μηνύσεις ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά και του Τριαντάφυλλου

Εκτός ορίων και πραγματικός φαίνεται πως φτάνει ο φανατισμός κάποιων τηλεθεατών με το Survivor 4! Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς είναι δυο παίκτες που έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με την συμπεριφορά τους μέσα στο παιχνίδι και δέχονται αρκετές αρνητικές κρητικές.

Ωστόσο, κάπου φαίνεται να έχει ξεφύγει η κατάσταση καθώς ο δικηγόρος τους, Στέλιος Σούρλας, το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε στην εκπομπή Πρωινό πως έχει ξεκινήσει διαδικασίες για μηνύσεις, καθώς οι οικογένειες αυτών δέχονται απειλές και αισθάνονται φόβο.

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου του Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλου

«Οι πελάτες μου γνώριζαν πριν μπουν στο παιχνίδι ότι θα δεχθούν κριτική. Αυτό όμως που δεν μπορεί να δεχτεί κανείς είναι οι απειλές. Έχω λευκή επιταγή από τους δύο σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει να ενεργήσω αυτοβούλως. Οι οικογένειές τους φοβούνται επειδή δέχονται απειλές με τα μηνύματα σε social media» είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν η δημόσια κριτική παραβιάζει τις διατάξεις του ποινικού κώδικα το μόνο μέσο προστασία είναι να απευθυνθούμε στη Δικαιοσύνη» τόνισε ο κ. Σούρλας.

Με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού ο Αλέξης Παππάς

Τι έχει συμβεί με τον Αλέξη και την παραγωγή; Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως η παραγωγή του Survivor εξέτασε το ενδεχόμενο να διώξει τον Παππά από το παιχνίδι εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Φυσικά και αυτό δεν θα το έκανε αφού η ίδια έχει κάνει τον ηθοποιό να βγάζει αυτή την εικόνα προς τα έξω για τα νούμερα τηλεθέασης. Ο Αλέξης πουλάει αλλά δεν... τραβάει!

Θέμα ωρών θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρησή του από το Survivor! Ποιες είναι οι εξελίξεις της τελευταίας στιγμής; Γιατί ο Αλέξης Παππάς είναι με το ένα πόδι εκτός Survivor και Αγίου Δομίνικου; Τι έχει αλλάξει; Πάντως ούτε οικειοθελώς αποχωρεί ο Αλέξης Παππάς ούτε τον διώχνει η παραγωγή αλλά... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmgazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!