Survivor 4: Οι πρώτες πληροφορίες για το ποια ομάδα κερδίζει αύριο (11/4)

Κόκκινοι ή Μπλε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι πρώτες πληροφορίες για το ποια ομάδα κερδίζει αύριο (11/4)

Η εβδομάδα ξεκινάει αύριο (11/4) με ένα νέο επεισόδιο στο Survivor 4 και όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας δώσει το έγκυρο spoiler για την ομάδα που κερδίζει. Μπορεί να είναι νωρίς αλλά έχουμε ήδη εξασφαλίσει μία πρώτη πληροφόρηση.

Η αλλαγή στις ομάδες έχει αλλάξει τελείως τις ισορροπίες και όπως όλα δείχνουν τόσο οι Κόκκινοι όσο και οι Μπλε είναι εξαιρετικά δυνατοί και έτοιμοι για όλα.

Όπως είδαμε το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα, οι Κόκκινοι θα βρεθούν για ακόμα μία φορά στο κέντρο του ενδιαφέροντος με πρωταγωνιστή για ακόμα μία φορά τον Αλέξη Παππά, ο οποίος έχει ανοιχτά μέτωπα σε όλη την παραλία.

Στο στόχαστρό του ωστόσο έχει μπει κυρίως ο Ηλίας Μπόγδανος με τον οποίο σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια στον αγώνα. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός μπήκε ανάμεσά τους για να τους χωρίσει, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης απομάκρυνε τον Μπόγδανο σηκωτό για να μην ορμήσει στον Αλέξη Παππά. Τι κι αν κόντεψε να φύγει... συνεχίζει δυναμικά!

Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αυριανό (11/4) αγώνα στο Survivor 4

Κάτι οι ατάκες του Τριαντάφυλλου και οι εντάσεις που δημιουργεί, κάτι ο Αλέξης Παππάς και οι καυγάδες του και οι κόκκινοι φτάνουν στο σημείο να χάσουν έναν ακόμα αγώνα. Η ομάδα αυτή έχει μεγάλη ανάγκη ένα έπαθλο φαγητού αφού έχασε και στο επεισόδιο της Τετάρτης το μεγάλο έπαθλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε από τις πηγές μες, οι Μπλε θα αναδειχθούν νικητές του αγωνίσματος για ακόμα μία φορά, γεγονός που μόνο καυγάδες θα φέρει στους Κόκκινους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr, γιατί αύριο θα επανέλθουμε με 100% επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα της εβδομάδας στο Survivor 4.

UPDATE

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram