Survivor 4 Spoiler (11/4): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Οριστικό! Έχουμε το χρώμα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Spoiler (11/4): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Νέα εβδομάδα ξεκινάει σήμερα (11/4) και έρχεται μαζί με ένα νέο και άκρως εντυπωσιακό επεισόδιο Survivor 4. Το Youweekly.gr είναι για άλλη μία φορά και σας έχουμε την επιβεβαιωμένη πληροφορία για την ομάδα που κερδίζει σήμερα.

Όπως κάνουμε από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης, έτσι και σήμερα, επικοινωνήσαμε με την πηγή μας και μάθαμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα πάρουν τον αγώνα επάθλου.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει ήδη από εχθές, οι Κόκκινοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα μιας και έχει δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Ηλία Μπόγδανο. Οι δυο τους δεν τα πάνε καλά εδώ και πολύ καιρό και όλα δείχνουν πως σήμερα η κόντρα τους θα κορυφωθεί αφού θα κοντέψουν να πιαστούν στα χέρια.

Η ένωση των ομάδων έχει αλλάξει τελείως τις ισορροπίες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου καθώς και τις παρέες. Ξαφνικά έχουμε δει τον Τζειμς και τον Μπάρτζη να «κολλάνε» με τον Ηλία, γεγονός που έχει ενοχλήσει πολύ τον Αλέξη Παππά, ενώ την ίδια στιγμή έχει απομακρυνθεί ο Κόρο με τον Ασημακόπουλο, δυο φίλοι που ήταν κοντά από την πρώτη κιόλας μέρα του παιχνιδιού.

Την ίδια στιγμή οι Μπλε παραμένουν σχετικά ήρεμοι αν και εξακολουθούν να υπάρχουν δύο ομάδες, με το δίδυμο Τζέιμς και Μπάρτζη να είναι πιο απομονωμένο. Η είσοδος των νέων παικτών ωστόσο έχει σίγουρα δώσει έναν άλλο αέρα στην ομάδα και τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα.

Survivor 4 Μπλε

Αυτή η ομάδα κερδίζει τον σημερινό (11/4) αγώνα στο Survivor 4

Κάπως έτσι, το καλό κλίμα αλλά και οι δυνατοί παίκτες που έχουν συγκεντρωθεί στην Μπλε ομάδα, θα την οδηγήσουν σήμερα στην νίκη. Πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα επάθλου σερί τον οποίο θα νικήσουν οι Μπλε κάτι που σημαίνει πως θα τους ανεβάσει πολύ σε ένα αρκετά δύσκολο σημείο του παιχνιδιού.

Την ίδια στιγμή οι Κόκκινοι θα βρεθούν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση για ακόμα μία φορά.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram