Survivor 4 - Αδερφή Σάκη: «Επέμενε να πάει στο παιχνίδι για να βοηθήσει τη Μαριαλένα»

«Αν έχεις έναν άνθρωπο δικό σου έρχεσαι δεδομένα πιο κοντά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αδερφή Σάκη: «Επέμενε να πάει στο παιχνίδι για να βοηθήσει τη Μαριαλένα»

Το πρωί της Κυριακής, η αδερφή του Σάκη Κατσούλη, Μίνα, μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αλλά και στην απόφασή του να πάει στο Survivor 4 για να την βοηθήσει.

Από τη μέρα που ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι, όλο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού έχει επικεντρωθεί στη σχέση και τον χωρισμό του με τη Μαριαλένα. Μάλιστα, και ο ίδιος φαίνεται πως επηρεάστηκε πολύ από τη συνάντησή τους μιας και ήρθαν εξαιρετικά κοντά μετά από την αλλαγή στις ομάδες.

Οι δηλώσεις της αδερφής του Σάκη Κατσούλη για το Survivor 4

«Με την ένωση των ομάδων και την όλη διαδικασία των ομάδων, βλέπουμε τον πραγματικό Σάκη. Παραξενεύτηκα με τη σκηνή με τον Τζέιμς στην καλύβα. Δε θα πω, ότι μαγειρεύει με τον Νίκο ψηφοφορίες, γιατί δεν είμαι εκεί, αλλά κάποια πράγματα γίνονται εσκεμμένα.

Το Survivor είναι καθαρά αγωνιστικό και από τώρα και μετά θα φαίνεται πιο πολύ, και αυτό μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς. Ακούγεται πως ο αδελφός μου είναι υποχείριο του Αλέξη Παππά, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, είναι νοήμων και δεν μπορεί να επηραστεί σε τέτοιο βαθμό. Μπορεί οι απόψεις τους να συμπίπτουν και δεν το βρίσκω και κακό, όπως και το να τα έχει βρει με τον Τριαντάφυλλο.

Όταν ήθελε να πάει στο Survivor, του λέγαμε να περιμένει, αλλά επέμενε να πάει να βοηθήσει τη Μαριαλένα. Ο Σάκης δεν έκανε αίτηση για να μπει στο παιχνίδι, τον πλησίασαν πολύ πριν μπει στο Survivor, του έκαναν μία πρόταση… Του είπαν ότι θέλουν να μιλήσουν μαζί του, γιατί έχουν ένα πρότζεκτ, πήγε μίλησε και τότε του είπαν ότι πρόκειται για το Survivor. Τον φώναξαν για το κάστινγκ, για τα αθλήματα, πήγε, πέρασε την πίστα και βγαίνοντας από εκεί, συναντήθηκαν με τη Μαριαλένα.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ξέρω πόσο κοντά έχουν έρθει και είναι δικό του θέμα, εμένα δε με αφορά. Αν έχεις έναν άνθρωπο δικό σου έρχεσαι δεδομένα πιο κοντά, είναι απόλυτα φυσιολογικό σε τέτοιες καταστάσεις».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Αποχωρεί ο Σάκης Κατσούλης;

Ο Σάκης Κατσούλης παράτησε τα πάντα στην Ελλάδα και έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο ώστε να συναντήσει ξανά την καλή του, Μαριαλένα και να κάνει «όνομα», ώστε να προωθήσει και τα επαγγελματικά του. Η αλήθεια είναι πως ο Σάκης Κατσούλης από την πρώτη στιγμή που έχει μπει στο Survivor έχει αποδείξει πως είναι ο πιο δυνατός παίκτης, αφού πλέον πέρασε και τον Τζέιμς στην κορυφή και είναι ο καλύτερος παίκτης του Survivor 4, βάσει στατιστικών.

Ο Σάκης Κατσούλης αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου, αν όχι το μεγαλύτερο και όχι άδικα. Πλέον με την αλλαγή της ομάδας έχει βγει μπροστά στους κόκκινους, μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο και δείχνει να μην έχει επηρεαστεί από τον.... χωρισμό του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μπορεί όμως αυτό να επηρεαστεί από πράγματα που έχει αφήσει πίσω του στην Ελλάδα;

Σάκης Κατσούλης αποχώρηση

Ποια είναι η αλήθεια για τον Σάκη Κατσούλη; Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας μπήκε στο Survivor διότι στα επαγγελματικά του είχαν «παγώσει» τα πάντα! Και οι επιχειρήσεις του αλλά και η... μπάλα, αφού παραμένει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Η αλήθεια είναι πως ο Σάκης Κατσούλης το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Προοδευτική, ωστόσο το πρωτάθλημα της Football League και Football League 2 επιστέφει στην δράση, εν μέσω κορωνοϊού... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr