Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: "Δεν θέλω ο Ηλίας να κάνει ζέσταμα με τον Κόρο πριν τον αγώνα"

Προκάλεσε εντάσεις και πάλι...

Survivor 4 - Τριαντάφυλλος:
Survivor 11.04.2021 23:50
Από Youweekly Team

Λίγο μετά τον αγώνα με έπαθλο το φαγητό στον οποίο κέρδισε η Μπλε ομάδα, ο Τριαντάφυλλος με τις δηλώσεις του δημιούργησε ένταση ανάμεσα στην ομάδα του σχετικά με αυτά που είπε για τον Ηλία Μπόγδανο!

Ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε με το γεγονός που ο Ηλίας λίγο πριν τον αγώνα έκανε προθέρμανση με τον Κόρο, ο οποίος ανήκει στην αντίπαλη ομάδα!

Ο Ντάφυ ζήτησε από τον Ηλία λίγο πριν τον αγώνα να είναι όλοι οι κόκκινοι ενωμένοι και όχι με τα μέλη της μπλε ομάδας!

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Κόρο ο οποίος φυσικά και δεν ήταν σύμφωνος με όλο αυτό που ειπώθηκε από τον Τριαντάφυλλο και υποστήριξε τον Ηλία, τον οποίο χαρακτήρισε αληθινό του φίλο και όχι ψεύτικο!

Η ένταση μετά τον αγώνα

Πήραν σηκωτό τον Ηλία για να μην ορμήσει στον Αλέξη

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα της ασυλίας ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στους παίκτες και στον Αλέξη Παππά!

Ο Αλέξης αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Ηλία Μπόγδανο στην παραλία και με τα λόγια του κατάφερε για ακόμη μια φορά να τον βγάλει εκτός εαυτού!

«Το μήνυμα από αυτήν την ψηφοφορία ήταν ότι αυτά που έλεγα για τον Τζέιμς ήταν αληθινά. Έγινε προσπάθεια για επικοινωνία με τον Ηλία, τα είπαμε στην καλύβα μας και στην ερώτηση για το τι πιστεύει ότι είναι το μήνυμα του κόσμου μετά την αποχώρηση της Χριστίνας, είπε ότι δεν τον αφορά και εκείνος θα είναι ο εαυτός του».

Ο Ηλίας απάντησε ότι δεν ήταν αυτά τα λεγόμενά του με τον Αλέξη να συνεχίζει: «Το μήνυμα είναι για μένα ξεκάθαρο. Είχα απόλυτο δίκιο για ότι έλεγα και είχα προσάψει στον Τζέιμς. Το έχει καταλάβει κι εκείνος. Εμένα η στάση σου μου φαίνεται διπλωματική. Από εδώ και πέρα με την πρώτη ασυλία που θα πάρω θα σε ψηφίσω. Χωρίς συναίσθημα. Εδώ είμαστε για την πάρτη μας και ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και κάνει. Θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίζω».

«Εγώ αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορώ να μείνω κολλημένος και εμμονικός με ένα άτομο. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Εγώ σου μιλάω ήρεμα και το έχεις πάει επιθετικά».

Κάπου εκεί άρχισε να βγαίνει εκτός εαυτού ο Ηλίας, ο οποίος προσπαθώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να κλωτσάει ότι βρει.

«Έχεις θέμα με εμένα. Με τον άνθρωπο που μας έχετε φέρει. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ, άντε φύγε από δω. Ούτε για καλημέρα. Είσαι ένα μηδενικό, σκουπίδι», φώναζε, με τον Αλέξη Παππά να του ζητάει τον λόγο.
Ο Ηλίας ξέφυγε και προχώρησε απειλητικά προς το μέρος του, με τον Νίκο Μπάρτζη να τον σηκώνει στα χέρια για να τον απομακρύνει και τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η ανακοίνωση της Προοδευτικής για τον Σάκη Κατσούλη και την συμμετοχή του στο παιχνίδι

Survivor 4: Η απόφαση της παραγωγής μετά τον καυγά Ηλία - Αλέξη

Share