Άννα Μαρία Βέλλη: Μετά το Survivor έφτασε 60 κιλά - Δεν κλείνει το τζιν της

Η φωτογραφία με τούρλα την κοιλιά που φρίκαρε τους followers της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άννα Μαρία Βέλλη: Μετά το Survivor έφτασε 60 κιλά - Δεν κλείνει το τζιν της

Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει επιστρέψει καιρό τώρα από τον Άγιο Δομίνικο και μετά την εμπειρία της στο Survivor, όπως φαίνεται, έχει πάρει non stop τα ντελίβερι και το μαμαδίστικο φαγητό!

Το απόγευμα της Κυριακής μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως έχει φτάσει πλέον από 47 κιλά που έμεινε στο Survivor, να ζυγίζει 60 και μάλιστα δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό αλλά πόσταρε και μια φωτογραφία που... δεν κλείνει το τζιν της!

Ναι, ναι καλά διαβάσατε... απίστευτο.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για τα κιλά της

Άννα Μαρία Βέλλη κιλά Survivor

Κάποιος... καλοτρώει!

"Έπεσα από τα σύννεφα με όσα άκουσα όταν βγήκα για μένα"

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4 η Άννα Μαρία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Love it, στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση, αφού φυσικά έφτιαξε τα νύχια της κι έγραψε πάνω τα αρχικά των αγαπημένων της φίλων, Νίκου και Τζέιμς.

"Σαφώς όταν βλέπεις 3 ώρες από όλο το 24ωρο δεν μπορείς να δεις το 100% της Άννας Μαρίας. Εγώ μέσα στο παιχνίδι ήμουν ο εαυτός μου αλλά το πως προβλήθηκε ήταν ένα κομμάτι του εαυτού μου. Αυτό που προβάλλεται και βλέπετε εσείς δεν είναι η Άννα Μαρία, είναι και προϊόν μοντάζ αλλά και κάποιο κομμάτι του χαρακτήρα μου.

Έπεσα από τα σύννεφα με όλα αυτά που άκουσα όταν βγήκα. Έχω καλή σχέση με τον μπαμπά μου και ξέρω ότι δυσκολεύτηκε πολύ να κρατηθεί σε πολλές καταστάσεις. Είμαι το παιδί του. Ευτυχώς βγαίνοντας από το παιχνίδι το κλίμα για μένα άλλαξε όπως άλλαξε και για τους φίλους μου και χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό. Νομίζω ότι η δουλειά μου είναι σε ένα πολύ μεγάλο μέρος το μοντάζ, δυστυχώς στο συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορούσα να πλάσω εγώ την εικόνα μου.

Εγώ αυτό που παρατηρώ βλέποντας την πορεία του παιχνιδιού είναι ότι γυρνάει το κλίμα σε όλους τους παίκτες. Γενικότερα αισθάνομαι ότι αδικήθηκα πολύ περισσότερο από εσάς, από τις εκπομπές.", είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια.