Survivor 4 - highlights 11/4: Ο άγριος τσακωμός Αλέξη - Ηλία και τα κλάματα μπροστά στην κάμερα

Όσα είδαμε χθες στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 11/4: Ο άγριος τσακωμός Αλέξη - Ηλία και τα κλάματα μπροστά στην κάμερα

Στο χθεσινό 11/4 επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε για πρώτη φορά έναν απίστευτο καβγά ανάμεσα στον Αλέξη και τον Ηλία. Μάλιστα, οι δυο παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Ο δεύτερος επίσης, έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα, καθώς δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση.

Αυτά είναι τα highloghts του Survivor 4

Παππάς: "Α, ρε φουκαρά Ηλία! Τι σε περιμένει!"

Η κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή αλλά και τον Ηλία Μπόγδανο καλά κρατεί!

Ο ηθοποιός του Survivor μιλώντας στην κάμερα είπε: "Μετά το συμβούλιο κι όσα συνέβησαν εκεί μας φέρνουν στο εξής συμπέρασμα, ότι ο Αλέξης Παππάς είχε για ακόμη μια φορά δίκιο. Φάουλ και κόκκινη κάρτα στο James. Τώρα σειρά έχει ο Ηλίας. Α ρε φουκαρά Ηλία, τι σε περιμένει αγόρι μου.

Αυτό το μήνυμα δεν ξέρω αν το έχει πάρει ο Ηλίας κι οι υπόλοιποι. Δεν ξέρω αν έχει φτάσει στο υποσυνείδητό του ότι πρέπει να πλησιάσει τον Αλέξη Παππά. Θέλω να δω, αν το ίδιο θα γίνει και με τον James.» Αργότερα πρόσθεσε: » Ο Ηλίας μιλούσε στο κενό. Αν το επόμενο διάστημα δεν έρθει κοντά μου και δεν αρχίσει να με καταλαβαίνει, τα βελάκια θα πάνε επάνω του γιατί έχω τρελαθεί"

Ο Αλέξης πιστεύει πως ο Ηλίας θα επηρεαστεί πολύ από τον Τζέιμς και με αυτά του τα λόγια προσπαθεί να δείξει τη "συμπόνοια" του στον Ηλία, λίγο πριν τον καυγά τους.

Τζέιμς: "Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχει φάει ο Αλέξης μαζί μου"

Μετά τα όσα έχει ακούσει ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor από τον Αλέξη Παππά, έχει αρχίσει και αναρωτιέται για ποιο λόγο ο Αλέξης τα έχει βάλει μαζί του!

Σε μια συζήτηση που είχε με τον Νίκο Μπάρτζη ο Ροδίτης τον ρώτησε κι ο Νίκος απάντησε πως τα πιστεύω τους είναι αντίθετα και δν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους!

Στη συνέχεια αποκάλυψε ο Τζέιμς πως μετά το συμβούλιο ο Αλέξης έλεγε πως το μήνυμα πλέον είναι ξεκάθαρο και αφού ο κόσμος τον κράτησε μέσα αυτά που κάνει είναι σωστά και ο κόσμος τα θεωρεί σωστά, άρα είναι μαζί τους.

"Αν συνεχιστεί όλο αυτό η κατάσταση για μένα και το Νίκο θα είναι δύσκολη!", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Μπόγδανος σε Παππά: "Χρησιμοποιείς την ευφυΐα σου για να χειραγωγείς"

Αλέξης Παππάς και Ηλίας Μπόγδανος έκατσαν κάτω και προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους!

Η αλήθεια είναι πως δεν τα κατάφεραν 100% αλλά ειπώθηκαν τόσα πολλά τόσο από τον έναν όσο και από τον άλλο!

Ο Αλέξης κάλεσε τον Ηλία να του πει πως του φάνηκε που παρέμεινε για ακόμα μια φορά στο παιχνίδι και τι γνώμη είχε για τον ίδιο πριν και τι γνώμη έχει τώρα και ο Ηλίας αυτό που του παραδέχτηκε είναι πως είναι ευφιέστατος και πως χρησιμοποιεί αυτή την ευφυΐα του για να χειραγωγεί κόσμο και όχι για να εξελίξει την ομάδα!

Η συζήτηση συνεχίστηκε για πολλά ακόμα θέματα αλλά όπως ήταν φυσικό καμία άκρη δεν βγήκε! Ωστόσο ο Αλέξης τον αποκάλεσε φουκαρά!

Πήραν σηκωτό τον Ηλία για να μην ορμήσει στον Αλέξη

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα της ασυλίας ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στους παίκτες και στον Αλέξη Παππά!

Ο Αλέξης αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Ηλία Μπόγδανο στην παραλία και με τα λόγια του κατάφερε για ακόμη μια φορά να τον βγάλει εκτός εαυτού!

«Το μήνυμα από αυτήν την ψηφοφορία ήταν ότι αυτά που έλεγα για τον Τζέιμς ήταν αληθινά. Έγινε προσπάθεια για επικοινωνία με τον Ηλία, τα είπαμε στην καλύβα μας και στην ερώτηση για το τι πιστεύει ότι είναι το μήνυμα του κόσμου μετά την αποχώρηση της Χριστίνας, είπε ότι δεν τον αφορά και εκείνος θα είναι ο εαυτός του».

Ο Ηλίας απάντησε ότι δεν ήταν αυτά τα λεγόμενά του με τον Αλέξη να συνεχίζει: «Το μήνυμα είναι για μένα ξεκάθαρο. Είχα απόλυτο δίκιο για ότι έλεγα και είχα προσάψει στον Τζέιμς. Το έχει καταλάβει κι εκείνος. Εμένα η στάση σου μου φαίνεται διπλωματική. Από εδώ και πέρα με την πρώτη ασυλία που θα πάρω θα σε ψηφίσω. Χωρίς συναίσθημα. Εδώ είμαστε για την πάρτη μας και ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και κάνει. Θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίζω».

«Εγώ αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορώ να μείνω κολλημένος και εμμονικός με ένα άτομο. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Εγώ σου μιλάω ήρεμα και το έχεις πάει επιθετικά».

Κάπου εκεί άρχισε να βγαίνει εκτός εαυτού ο Ηλίας, ο οποίος προσπαθώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να κλωτσάει ότι βρει.

«Έχεις θέμα με εμένα. Με τον άνθρωπο που μας έχετε φέρει. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ, άντε φύγε από δω. Ούτε για καλημέρα. Είσαι ένα μηδενικό, σκουπίδι», φώναζε, με τον Αλέξη Παππά να του ζητάει τον λόγο.
Ο Ηλίας ξέφυγε και προχώρησε απειλητικά προς το μέρος του, με τον Νίκο Μπάρτζη να τον σηκώνει στα χέρια για να τον απομακρύνει και τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Μαριαλένα: "Ο Τζέιμς είναι ύπουλος"

Λίγο μετά την συζήτηση που είχαν ο Αλέξης Παππάς με τον Ηλία Μπόγδανο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξέφρασε και εκείνη την άποψή της για τον Τζέιμς Καφετζή on camera.

Η ίδια υποστηρίζει τον Αλέξη Παππά εδώ και καιρό και είναι ενάντια στα όσα λέει και κάνει o Τζέιμς στο Survivor και αυτός είναι και ο λόγος που τον χαρακτηρίζει ύπουλο!

"Ο Τζέιμς εδώ πέρα δεν είναι απλά ένας Survivor, είναι κάτι πιο υπόγειο κάτι πιο ύπουλο και πρέπει να το δουν και οι υπόλοιποι παίκτες αυτό, γιατί όταν θα πέσουν στην παγίδα του θα είναι πάρα πολύ αργά και μετά ο Ηλίας θα βγει δημόσια και θα πει ναι Αλέξη Παππά είχες δίκιο, για αυτό θέλουμε λίγο να προλάβουμε τις καταστάσεις! Ξέρουμε όλοι τι είναι ο Τζέιμς, έχει κάνει πάρα πολλά φάουλ! Πιστεύω και στο κάρμα και επειδή έχει διώξει πάρα πολλούς ανθρώπους από εδώ πέρα πιστεύω πως αξίζει να φύγει", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον αγώνα με έπαθλο φαγητό

Μετά τον επικό καυγά του Ηλία Μπόγδανου με τον Αλέξη Παππά, οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, να μάχονται για το έπαθλο φαγητού!

Πόντο πόντο ανέβαινε το σκορ μία υπέρ της κόκκινης και μία υπέρ της μπλε ομάδας!

Αυτοί που τελικά κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού ήταν οι Μπλε με σκορ 10-6, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει και από το πρωί!

Τριαντάφυλλος: "Δεν θέλω ο Ηλίας να κάνει ζέσταμα με τον Κόρο πριν τον αγώνα"

Λίγο μετά τον αγώνα με έπαθλο το φαγητό στον οποίο κέρδισε η Μπλε ομάδα, ο Τριαντάφυλλος με τις δηλώσεις του δημιούργησε ένταση ανάμεσα στην ομάδα του σχετικά με αυτά που είπε για τον Ηλία Μπόγδανο!

Ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε με το γεγονός που ο Ηλίας λίγο πριν τον αγώνα έκανε προθέρμανση με τον Κόρο, ο οποίος ανήκει στην αντίπαλη ομάδα!

Ο Ντάφυ ζήτησε από τον Ηλία λίγο πριν τον αγώνα να είναι όλοι οι κόκκινοι ενωμένοι και όχι με τα μέλη της μπλε ομάδας!

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Κόρο ο οποίος φυσικά και δεν ήταν σύμφωνος με όλο αυτό που ειπώθηκε από τον Τριαντάφυλλο και υποστήριξε τον Ηλία, τον οποίο χαρακτήρισε αληθινό του φίλο και όχι ψεύτικο!

Ηλίας: "Με πνίγει το γαμ@@ το άδικο"

Ο Ηλίας Μπόγδανος ενοχλήθηκε με το γεγονός πως οι συμπαίκτες του και κυρίως ο Τριαντάφυλλος τον κατηγόρησαν επειδή έκανε ζέσταμα με τον Κόρο πριν τον αγώνα!

Αφού εξέφρασε τα παράπονά του on camera λέγοντας πως όλα αυτά τα κάνουν για να κερδίσουν τηλεοπτικό χρόνο και πως ο ίδιος δεν είναι τέτοιος άνθρωπος και τέτοιος χαρατήρας ξαφνικά τον έπνιξε το δίκιο και είπε χαρακτηριστικά: "Με πνίγει το γαμ@@ το άδικο, δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι"!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος τον πλησίασε και του είπε πως εκείνος είναι που τους κρατάει όλους ενωμένους αι πως τον εμπιστεύονται και έχουν καταλάβει όλοι τι χαρακτήρας είναι και πως λειτουργεί μέσα στο παιχνίδι!

Τα λόγια αυτά έκαναν τον Ηλία να ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά στις κάμερες!