Survivor 4: Άυπνος για μέρες ο Ηλίας Μπόγδανος - Άσχημες οι εξελίξεις στην παραλία

Απαγορεύεται να μιλήσει για όσα έχουν συμβεί

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Άυπνος για μέρες ο Ηλίας Μπόγδανος - Άσχημες οι εξελίξεις στην παραλία

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 έχουμε πολλά να σας αποκαλύψουμε σήμερα στο Youweekly.gr! Αφού ξεκαθαρίσαμε ποιος είναι ο λόγος που ο Αλέξης Παππάς έχει τέτοια έπαρση και ξέρει τόσο πράγματα για τον κάθε παίκτη, θα περάσουμε στον Ηλία Μπόγδανο που δείχνει να μην περνάει πλέον καλά στην παραλία του Άγιου Δομίνικου!

Από την πρώτη μέρα που ο Ηλίας κατέφθασε στο νησί θυμόμαστε μόνο το χαμόγελό του. Φαινόταν τόσο δυνατός σωματικά όσο και ψυχολογικά και μάλιστα πολλοί τον έχουν φαβορί για τελικό, μέχρι και για τη νίκη.

Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως, αναρωτιόμαστε όλοι που πήγε το χαμόγελό του.

Τι έχει συμβεί στο Survivor με τον Ηλία Μπόγδανο

Μετά τα χθεσινοβραδινά δεν μπορούσα να μην επικοινωνήσω με τον άνθρωπό μου να μάθω τι συνέβη. Ο Ηλίας ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Έμαθα και θα σας αποκαλύψω τα πάντα μόνο στο Youweekly.gr!

Όλη αυτή η κατάσταση παιδιά με τον Ηλία δεν γίνεται λίγες ημέρες τώρα, αλλά πάνω από εβδομάδα. Απλά η παραγωγή και το μοντάζ έβαλαν πάλι το χεράκι τους και το έδειξαν την ώρα που θεώρησαν αυτοί πως έπρεπε να το δείξουν.

Όπως μου αποκάλυψαν οι πηγές μου, ο Ηλίας είναι πολύ ριγμένος. Έχει πει αρκετές φορές πως αν συνεχιστεί αυτό θα αποχωρήσει και αν παρατηρήσατε εχθές σε κάποια φάση είπε πως έχουν γίνει τόσα πολλά και αισθάνεται καταπιεσμένος και δεν μπορεί να μιλήσει.

Η παραγωγή με όλα αυτά έχει βάλει σκληρό βέτο να μην διαρρεύσουν συγκεκριμένα πράγματα. Το 28σελιδο συμβόλαιό τους έχει κι αυτό τον όρο μέσα. Αν σου πουν να μην μιλήσεις, δεν μιλάς.

Έτσι έχει συμβεί και στην περίπτωση του Ηλία. Έχει γίνει χοντρό περιστατικό που δεν το λένε ούτε καν σε εμένα! Κάνω τα αδύνατα δυνατά για να μάθω κάτι, θα επανέλθω. Εσείς κρατήστε μέχρι στιγμής πως ο Ηλίας δεν περνάει καθόλου καλά πια στο παιχνίδι. Η ψυχολογία στα πατώματα, έχει αποστασιοποιηθεί από τους συμπαίκτες του. Πολλές ώρες την ημέρα χάνεται μόνος του στο δάσος.

Θα επανέλθω με περισσότερα, το ξέρω ότι θα περιμένετε.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!