Survivor 4: Ο Ανδρέας Γεωργίου "αδειάζει" τον πρώην συνεργάτη του, Αλέξη Παππά

Η ανάρτησή του μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Ανδρέας Γεωργίου

Ο Αλέξης Παππάς μπορεί τώρα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με την συμπεριφορά του στο Survivor, και ειδικότερα με τον καυγά που βγήκε εκτός ορίων στο χθεσινό επεισόδιο, αλλά κάποτε είχε τραβήξει ξανά τα βλέμματα με την απότομη διακοπή της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ο ηθοποιός είχε ρόλο στις 8 Λέξεις και ποτέ δεν έγινε γνωστό για ποιον λόγο σταμάτησε αυτή η συνεργασία.

«Συμμετείχα στο βιντεοκλίπ "Για σένα", με το οποίο η Άννα Βίσ­ση έκανε το comeback της. Εκεί λοιπόν με είδε ο Αντρέας Γεωργί­ου και μου πρότεινε έναν μικρό ρόλο στα "Δίδυμα φεγγάρια”. Η συνεργασία μας αποδείχτηκε τόσο καλή, που είχαμε δώσει τα χέρια για να συνεργαστούμε και πάλι. Ετσι κι έγινε. Μου μίλησε για τις "8 λέξεις", λέγοντας πως είναι σειρά με πολιτική και έγκλημα... Εγώ είχα στο μυαλό μου κάτι σαν το "House of cards" και έτσι δέχτηκα», είχε αναφέρει κάποτε ο Αλέξης Παππάς για την σειρά.

Κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου, λοιπόν, ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δείχνοντας ολοφάνερα με ποιανού το μέρος είναι...

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Ανδρέας Γεωργίου ανάρτηση Survivor Αλέξης Παππάς

Το βιογραφικό του Αλέξη Παππά

Ο Αλέξης Παππάς είναι 35 χρόνων, ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ηπειρο σε νηπιακή ηλικία, τέλειωσε ηλεκτρολόγος – ψυκτικός σε νυχτερινό σχολείο, αλλά έκανε «στροφή» στην καριέρα του, μετά από παρότρυνση της τότε κοπέλας του, η οποία τον έπεισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Και προφανώς είχε δίκιο, αφού ο Αλέξης Παππάς κατάφερε να συνεργαστεί με μεγάλα brands, όπως Guess, Davidoff, Mont Blanc και Diesel.

Μάλιστα ο γοητευτικός Αλέξης Παππάς έχει «δανείσει» το σώμα του και στον Αντόνιο Μπαντέρας για να το χρησιμοποιήσει στην διαφήμιση που έκανε για το καινούργιο του άρωμα, έχει ποζάρει σε δεκάδες καμπάνιες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει φωτογραφηθεί από διάσημους φωτογράφους ξένων περιοδικών.

Τα πρώτα του όμως βήματα στην υποκριτική έγιναν στη σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια». Ακολούθησε η συνεργασία του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Κάνε Παζάρι και τώρα οι «8 λέξεις».

Ο ίδιος έχει αποκαλύψει πως τα «Δίδυμα Φεγγάρια» προέκυψαν ύστερα από τη συμμετοχή του στο βιντεοκλίπ «Για σένα» της Άννας Βίσση.

Εκεί τον είδε ο Ανδρέας Γεωργίου και του πρότεινε έναν μικρό ρόλο. Η συνεργασία τους αποδείχθηκε τόσο καλή που συνεργάστηκαν και πάλι στις «8 λέξεις» .