Survivor 4: Η Χριστίνα επιτίθεται στον Σάκη στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της

"Είναι χειριστικός, για το φαίνεσθαι! Δεν είναι το πιο ήρεμο παιδί. Είχε πει..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Χριστίνα επιτίθεται στον Σάκη στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της

Η Χριστίνα Κεφαλά, όπως πολύ σωστά σας είχε πει μέσα από το spoil το Youweekly.gr, ήταν η παίκτρια που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor! Το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή Love it έπαιξαν οι πρώτες της δηλώσεις.

Πέραν του ότι μίλησε για το περιστατικό με τον Νίκο Μπάρτζη, "σταύρωσε" τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη!

Να υπενθυμίσουμε πως η Χριστίνα, ήταν το φλερτ του Σάκη Κατσούλη για λίγο διάστημα, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Κεφαλά μετά την αποχώρησή της από το Survivor

«Είμαι καλά, αλλά είμαι λίγο στεναχωρημένη με την αποχώρησή μου. Μετά την ένωση ήρθα κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη και είδα τα παιδιά να απομακρύνονται. Ο James δε θα έλεγε ποτέ να με ψηφίσουν όλοι. Θα το πήγαινε διπλωματικά. Τον έχω μάθει.

Δεν υπήρχε αρκετός χώρος στην καλύβα επειδή είχαν απλωθεί και πήγα και κοιμήθηκα με τον Τριαντάφυλλο. Ο Σάκης ήθελε να τα ρίξει σε μένα για να φανεί στην τηλεόραση πως έχω εγώ το πρόβλημα και εκείνος είναι αυτός που τα ενώνει όλα.

Δεν έριξα ευθύνες στον Νίκο που με ψήφισε ότι το έκανε επίτηδες. Με πειράξει που όταν γύρισα από το νοσοκομείο ο Νίκος δε μου ζήτησε συγγνώμη. Είδα πως δεν χάρηκαν πολύ που γύρισα από το νοσοκομείο. Ο James με κατέβασε δυο φορές από τη βάρκα και μου το χτύπαγε σε δύο συμβούλια. Ο Ταβλαδάκης είχε πει κάτι στα παιδιά από τι συμβαίνει έξω και ότι είναι μισητοί, είχε έρθει διαβασμένος.

Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί. Ο Σάκης έλεγε πως δεν είχε κάτι μαζί μου. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ. Είναι και λίγο για το φαίνεσθαι. Είναι χειριστικός. Μπορεί να εκμεταλλεύονταν καταστάσεις για να φανεί. Ο Σάκης έχει σκοπό να πάει τελικό. Σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να φανεί.

Ο Νίκος υλοποιεί ό,τι θέλει ο James. Ο Αλέξης είναι πού έξυπνος, πολύ χειριστικός και διπλωμάτης. Έχει ταλέντο σε όλα. Έχει εμμονή με τον James.

Το σχόλιο για τα όπλα μου το έκανα για πλάκα. Δεν ήθελα να προσβάλλω τις συμπαίκτριές μου. Το έκανα για πλάκα, δεν ξέρω πως πέρασε στον κόσμο» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κεφαλά.

"Η Χριστίνα και ο Σάκης ήταν δυο μήνες μαζί! Χώρισαν πριν τις γιορτές"

Κάτι ήξερε ο Γιώργος Λιάγκας όταν έλεγε τον Σάκη Κατσούλη "εθνικό εραστή". Όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερα βγαίνουν στην φόρα για την προσωπική ζωή του παίκτη της Κόκκινης - πλέον - ομάδας στο Survivor.

Για την ακρίβεια, στην κάμερα της εκπομπής “Pop Up” μίλησε ο Βασίλης Χαλκιάς. Ο πρώην παίκτης του “Power of Love” μίλησε για το Survivor και έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τη σχέση που είχε ο Σάκης Κατσούλης με την Χριστίνα Κεφαλά, αφού και οι δύο είναι καλοί του φίλοι.

«Μάλλον είναι επιλογή του Σάκη και της Χριστίνας να μην πουν ότι ήταν ζευγάρι. Ήταν μαζί για δύο μήνες σίγουρα. Είχαν χωρίσει πριν από τις γιορτές. Είχα πάει για μια φωτογράφιση στο μαγαζί του Σάκη γιατί είχαμε μια συνεργασία και ξαφνικά μπήκε μέσα η Χριστίνα έφερε καφέ στον Σάκη. Μετά μου είπαν ότι ήταν μαζί. Ξέρω ότι είχαν τσακωθεί, δεν γνωρίζω που μίλησαν. Ίσως στο αεροπλάνο για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο.»

Όσον αφορά τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη ο ίδιος ανέφερε:

«Η Μαριαλένα νομίζω ήξερε για τη σχέση τους… Η Χριστίνα είναι πολύ άνετη. Πιστεύω χάρηκε κιόλας που ήρθαν ξανά κοντά ο Σάκης και η Μαριαλένα. Δείχνει ότι δεν τη πείραξε. Ο Σάκης είχε δει τη Μαριαλένα στα αρχικά castings, του είχαν πει ότι θα μπει, αλλά μετά αναχώρησαν οι πρώτοι βασικοί παίκτες και ο Σάκης δεν ενημερώθηκε. Μου είχε ότι όταν πήγε στα castings, είδε την πρώην του εκεί πέρα. Περίμενε να τη δει γιατί το είχαν συζητήσει πριν όταν ήταν μαζί… Μακάρι να βγουν από το παιχνίδι και να είναι ζευγάρι όντως.»