Πρωινό για Survivor 4: "Ο Σάκης είναι ο εθνικός μας εραστής"

Μετά την Μαριαλένα "χτύπησε" Νικολέτα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό για Survivor 4:

Μετά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor ήταν αδύνατον να μην είναι πάλι πρώτο θέμα στις εκπομπές σήμερα! Το Πρωινό έπαιξε ένα συλλεκτικό βίντεο, στον αέρα, από τα πιο σημαντικά αποσπάσματα και εννοείται πως στάθηκαν στο γεγονός πως η Νικολέτα και ο Σάκης ήρθαν πολύ κοντά...

Εμείς σας έχουμε ήδη αποκαλύψει πως τα παιδιά έχουν μια... προ ιστορία.. γιατί ξέρετε πως το Youweekly.gr είναι πρώτο ειδικά σε ότι αφορά το Survivor! Αλλά τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας...

Οι ατάκες που έπεσαν στον αέρα μετά από αυτά τα πλάνα ήταν απλά επικές...

Τα σχόλια στο Πρωινό για το Survivor

«Νομίζω ότι ο Σάκης είναι ο εθνικός εραστής », είπε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ και οι άλλοι δεν είπαν λίγα...

Όσα απαγορεύει το 28σέλιδο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι παίκτες

Η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε τι γράφει το 28σέλιδο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες του Survivor 4 για να μπουν στο παιχνίδι.

Αφορμή στάθηκε η εικόνα των παικτών κατά την επιστροφή τους στο Ελ. Βενιζέλος, όπου άνθρωποι της παραγωγής δεν τους αφήνουν ούτε να κοιτάξουν τις κάμερες.

«Για έξι μήνες, οι διαγωνιζόμενοι δεν μπορούν να εμφανιστούν παρά μόνο εκεί που τους υπαγορεύει ο παραγωγός. Για έξι μήνες, οι άνθρωποι αυτοί είναι υπόλογοι στην παραγωγή. Έξι μήνες από τη στιγμή που ο καθένας από αυτούς αποχωρεί από το παιχνίδι, χειρίζεται τη ζωή του και τη δημόσια εικόνα η Acun Medya. Επίσης, ο Τούρκος παραγωγός είναι αυτός που έχει τον έλεγχο της εικόνας που θα βγει προς τα έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου.