Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: «Ο Τζέιμς είναι η κύρια αιτία του κακού»

Συνεχίζει απτόητος τα καρφιά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: «Ο Τζέιμς είναι η κύρια αιτία του κακού»

Δίχως τέλος φαίνεται να είναι η εμπάθεια που νιώθει ο Αλέξης Παππάς προς τον Τζέιμς, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως κύρια πηγή του κακού.

Οι δύο αντίπαλοι παίκτες βρίσκονται «στα μαχαίρια» και τα «καρφιά» που πετάει ο ένας στον άλλον ολοένα και πληθαίνουν.

Ο Αλέξης, προκειμένου να δικαιολογήσει την ακραία συμπεριφορά που έδειξε στον Ηλία στο χθεσινό επεισόδιο, ανέφερε πως ο Τζέιμς είναι ο κύριος στόχος του και πως μόνο με αυτόν έχει πρόβλημα, με τον Τζέιμς ωστόσο να εξακολουθεί να απορεί, τι μένος έχει ο Αλέξης μαζί του και από που πηγάζει όλο αυτό.

Ο Ανδρέας Γεωργίου "αδειάζει" τον πρώην συνεργάτη του, Αλέξη Παππά

Ο Αλέξης Παππάς μπορεί τώρα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με την συμπεριφορά του στο Survivor, και ειδικότερα με τον καυγά που βγήκε εκτός ορίων στο χθεσινό επεισόδιο, αλλά κάποτε είχε τραβήξει ξανά τα βλέμματα με την απότομη διακοπή της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ο ηθοποιός είχε ρόλο στις 8 Λέξεις και ποτέ δεν έγινε γνωστό για ποιον λόγο σταμάτησε αυτή η συνεργασία.

«Συμμετείχα στο βιντεοκλίπ "Για σένα", με το οποίο η Άννα Βίσ­ση έκανε το comeback της. Εκεί λοιπόν με είδε ο Αντρέας Γεωργί­ου και μου πρότεινε έναν μικρό ρόλο στα "Δίδυμα φεγγάρια”. Η συνεργασία μας αποδείχτηκε τόσο καλή, που είχαμε δώσει τα χέρια για να συνεργαστούμε και πάλι. Ετσι κι έγινε. Μου μίλησε για τις "8 λέξεις", λέγοντας πως είναι σειρά με πολιτική και έγκλημα... Εγώ είχα στο μυαλό μου κάτι σαν το "House of cards" και έτσι δέχτηκα», είχε αναφέρει κάποτε ο Αλέξης Παππάς για την σειρά.

Κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου, λοιπόν, ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δείχνοντας ολοφάνερα με ποιανού το μέρος είναι...

Ανδρέας Γεωργίου ανάρτηση Survivor Αλέξης Παππάς