Survivor 4: Νικητής της ατομικής ασυλίας ο Νίκος Μπάρτζης

Ποιον συμπαίκτη του θα ψηφίσει;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Νικητής της ατομικής ασυλίας ο Νίκος Μπάρτζης

Την ασυλία και το πιο δυνατό έπαθλο για φέτος κατάφεραν και κέρδισαν οι Κόκκινοι παίκτες, με τους Μπλε από την άλλοι να παλεύουν για την ατομική ασυλία.

Η Κόκκινη ομάδα κατάφερε και κέρδισε την ασυλία, φαγητό αλλά και μια έξοδο σε ένα από τα πιο γνωστά κλάμπ του νησιού, με τους παίκτες να ουρλιάζουν κυριολεκτικά από την χαρά τους.

Η Μπλε ομάδα ωστόσο αναγκάστηκε να παλέψει για την ασυλία προκειμένου ένας από αυτούς να αισθανθεί ασφαλής για την παραμονή του.

Τελικά, ο παίκτης που την κέρδισε ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος στο συμβούλιο θα χρειαστεί να δώσει στο τάκο έναν άντρα συμπαίκτη του, μιας και οι γυναίκες έχουν άτυπη ασυλία.

Survivor 4 ατομική ασυλία Μπάρτζης Νίκος

Φίλος Μπάρτζη: «Όταν βγει από το παιχνίδι θα ανοίξει καφετέρια με τον κολλητό του»

Καλός φίλος του Νίκου Μπάρτζη, μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, για την πορεία του μέσα στο Survivor 4, αλλά και τα σχέδια του μετά τον τελικό και αν κερδίσει το έπαθλο.

Όπως αρχικά ανέφερε: «Το αδύναμο σημείο που έχει ο Νίκος είναι ο λόγος. Δεν έχει τόσο ευφράδεια λόγου το παιδί και αυτό έχει παρεξηγηθεί πάρα πολλές φορές. Σε σημείο να υπερβαίνει τα όρια. Ας θυμηθούμε τον Κώστα να τον φωνάζει βλάχο. Δεν νομίζω να έχει γεννηθεί δίπλα στο Μπάκινγκχαμ».

Ενώ, συνέχισε αποκαλύπτοντας τα σχέδια του μετά το Survivor 4: «Αν κερδίσει το έπαθλο θα θα κάνει πράγματα για αυτόν και την οικογένεια του. Πέρα από την αγροτική ενασχόληση, ετοιμάζει και μια καφετέρια με τον κολλητό του».