Survivor 4: Κώστας για Μπάρτζη και Τζέιμς - «Το πίτμπουλ δεν πάει μακριά από το αφεντικό του»

Τον «πετσόκοψε»...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Κώστας για Μπάρτζη και Τζέιμς - «Το πίτμπουλ δεν πάει μακριά από το αφεντικό του»

Η κόκκινη ομάδα σχολίασε όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον Κώστα Παπαδόπουλο, μάλιστα, να μη διστάζει να επιτεθεί κατά του Νίκου Μπάρτζη, αποκαλώντας τον ως «πίτμπουλ του Τζέιμς».

Μια κουβέντα ανάμεσα στον Σάκη και τον Νίκο είχε αρκετή ένταση στο συμβούλιο, με το δεύτερο να αποκαλύπτει πως ο Κατσούλης τον πλησίασε, λέγοντάς του πως δε θα έπρεπε να κάνει παρέα με τον Καφετζή. Ο Σάκης, βέβαια, αρνήθηκε αυτό τον ισχυρισμό και τον αποκάλεσε ως ψεύτη.

Κώστας Παπαδόπουλος Μπάρτζης

Οι «Κόκκινοι» δεν άφησαν ασχολίαστο το περιστατικό και ο Κώστας βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τον Νίκο, αποκαλύπτοντας πως το γεγονός, που ανέφερε, έχει γίνει όντως προ 2-3 εβδομάδων, ενώ πρόσθεσε πως θα κάνει τα πάντα ως «πιστό πίτμπουλ του Τζέιμς».

Τα «καρφιά» του Κώστα για τον Τζέιμς και τον Μπάρτζη στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

"Η Άννα Μαρία έχει μια παραπάνω οικειότητα με τον Νίκο"

Μετά τις αποκαλύψεις της Κ. Πατούλη για τον χωρισμός της με τον Περιφερειάρχη, στο πλατό του Ευτυχείτε βρέθηκε καλεσμένος ο πρώην παίκτης του Survivor, Κρις Σταμούλης, που μέσα σε όλα αναφέρθηκε πάλι στην σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Νίκου Μπάρτζη.

"Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι σίγουρα έχουν μια παραπάνω οικειότητα. Δεν έχω δει να κάνουν κάτι. Η Άννα Μαρία το γνώριζα ότι έχει σχέση αλλά δεν έχει πιάσει εμένα προσωπικά να μου μιλήσει γι' αυτήν. Απλά αυτό που έχω δει είναι ότι έχει μια παραπάνω οικειότητα με τον Νίκο.

Νομίζω ο κόσμος με βάση τα πλάνα που βλέπει μπορεί να βγάλει μια εκτίμηση. Για κάποια πράγματα να ξέρετε περισσότερα βλέπετε εσείς με τις κάμερες παρά εμείς.", είπε μεταξύ άλλων.