Survivor 4 trailer 13/4: Τραυματισμός ΣΟΚ για τον Ηλία - Μεταφέρεται με φορείο

Σε κατάσταση πανικού όλοι, σταματάει ο στίβος μάχης, παγώνουν οι παίκτες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 13/4: Τραυματισμός ΣΟΚ για τον Ηλία - Μεταφέρεται με φορείο

Ώρα 10:43 και μόλις κυκλοφόρησε το trailer για το αποψινό 13/4 επεισόδιο του Survivor 4! Από το πρωί το Youweekly.gr σας έχει δώσει spoil με το ποια ομάδα κερδίζει σήμερα, ποιον παίκτη δίνει υποψήφιο από τους Μπλε ο Νίκος Μπάρτζης με την ατομική ασυλία, αλλά και ότι ο Τριαντάφυλλος θα πάρει την ατομική ασυλία από τους Κόκκινους! Αυτό που δεν σας γράψαμε είναι πως ο Ντάφυ θα δικαιολογήσει την απόφασή του να βγάλει στον τάκο τον Ηλία, με αφορμή τον άσχημο τραυματισμό που θα έχει!

Μετά την πτώση των ποσοστών τηλεθέασης, ήταν αναμενόμενο πως αυτό το επεισόδιο ο Ατζούν με το μοντάζ του θα φρόντιζε να το κάνει δυνατό! Και φαίνεται πως τελικά το πέτυχε γιατί όλοι θα είμαστε συντονισμένοι να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις!

Όπως θα δείτε κι εσείς στο trailer παρακάτω, πέραν από τον τραυματισμό του Ηλία που θα διακόψει τον στίβο μάχης και οι νοσοκόμοι θα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, θα μας απασχολήσει και η Μαριαλένα η οποία όπως αναφέρει και ο Ασημακόπουλος χαρακτηριστικά έχει ξεκινήσει να μιλάει μόνη της στο δάσος και στην καλύβα. Μια συμπεριφορά που δεν την λες και φυσιολογική...

Το μεγάλο μπαχτιρντί βέβαια θα γίνει στο συμβούλιο του νησιού όπου για ακόμα μια φορά Αλέξης Παππάς και Τζέιμς θα φτάσουν στα όρια!

Το trailer για το σημερινό 13/4 επεισόδιο του Survivor

Μείνετε συντονισμένοι, πάω να κάνω ένα γρήγορο τηλεφωνάκι, πρέπει να μάθω για τον τραυματισμό του Ηλία και επανέρχομαι! Τρίτη και 13 είναι σήμερα... αλίμονο!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!