Survivor 4 - Έξαλλη η μητέρα της Μαριαλένας: "Μην γράφετε ότι .... Όλα για την τηλεθέαση!"

Το νέο σχόλιό της σε επίμαχη ανάρτηση με Μαριαλένα και Σάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Έξαλλη η μητέρα της Μαριαλένας:

Η οικογένεια της Μαριαλένας βρίσκεται... σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης όπως μπορεί να καταλάβει κανείς με όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ αυτής και του Σάκη! Η μητέρα της, που έχει δείξει με κάθε τρόπο πως προτιμά δίπλα στην κόρη της να είναι ο Γιώργος Λιβάνης παρά ο... πρώην της, μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor προέβη σε μια ακόμη... κίνηση!

Η αντίδραση της μητέρας της Μαριαλένας

Η μαμά της παίκτριας του Survivor αυτή τη φορά άφησε ένα σχόλιο κάτω από ένα άρθρο του Χάρη Λεμπιδάκη που αφορούσε την κόρη της, γράφοντας: «Μην γράφετε ότι… Όλα για τηλεθέαση. Ντροπή!», δείχνοντας την έντονη δυσαρέσκειά της για όλα αυτά.

«Ξέρω το παιδί μου καλύτερα απ’ όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος. Είμαι σίγουρη γ ιατό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη γι αυτό, βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου», είχε δηλώσει η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη λίγες μέρες πριν στην εκπομπή «Το Πρωινό».

"Συμβουλεύω τον Λιβάνη να το τελειώσει με την Μαριαλένα"

Μετά το απίστευτο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα εναντίον του Κόρο, το πρωί της Τρίτης, στον αέρα του Πρωινού, έπιασαν να σχολιάσουν το περιστατικό που σημειώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με την Μαριαλένα και τον Σάκη!

Αφού προβλήθηκε το επίμαχο απόσπασμα στον αέρα ο Λιάγκας θέλησε να το σχολιάσει και να στείλει το δικό του δημόσιο μήνυμα στον... φερόμενο ως σχέση της Μαριαλένας στην Ελλάδα, Γιώργο Λιβάνη!

«Νομίζω ότι ένας Έλληνας που δεν θα αισθάνεται καλά από χθες το βράδυ, είναι σίγουρα ο Γιώργος Λιβάνης. Μετά το χθεσινό επεισόδιο «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ»… Κι αν δεν το έχει τελειώσει, εγώ τον συμβουλεύω -χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο, έχω μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο- να το τελειώσει. Δεν έχει νόημα αυτό το πράγμα. Όταν την βλέπει όλη η Ελλάδα να λέει «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ»… δεν είναι ωραία πράγματα αυτά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια και μετά την προβολή βίντεο από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε σε πιο έντονο ύφος: «Αν εγώ είμαι ο Γιώργος Λιβάνης και βλέπω από το σπίτι μου ότι «η αγάπη του Σάκη είναι τόση, τόση ή τόση» πώς θα αισθανόμουν»;