Survivor 4: Η μητέρα της Μαριαλένας δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της και του Λιβάνη

Όλα έγιναν κατά την διάρκεια του party της ένωση! Μάλλον κάτι ξέρει....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η μητέρα της Μαριαλένας δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της και του Λιβάνη

Χθες 28/3 πραγματοποιήθηκε το party της ένωσης του Survivor 4 και η μητέρα της Μαριαλένας που το παρακολουθούσε, θέλησε να κάνει μερικές αναρτήσεις με πολύ... νόημα.

Τι και αν η οικογένεια της παίκτριας των Μπλε δηλώνει πως δεν τρέχει τίποτα με τον Σάκη Κατσούλη και πως είναι ερωτευμένη με τον Γιώργο Λιβάνη, τα υπονοούμενα κατά την διάρκεια του καραόκε ανάμεσα τους ήταν πολλά.

Η μητέρα της λοιπόν, στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες. Αρχικά, μοιράστηκε μια με το πρόσωπο του τραγουδιστή, συντρόφου της κόρης της και στη συνέχεια μια της Μαριαλένας από την ένωση.

Λέτε να θέλει να μας πει κάτι με αυτό;

Survivor 4 Μαριαλένα Λιβάνης

Survivor 4 μητέρα Μαριαλένας

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4: Εξελίξεις με την αποχώρηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την περίπτωση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor 4, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, η διαγωνιζόμενη επικοινώνησε με τη μητέρα της και μένει να αποφασίσει αν θα μείνει ή θα φύγει από το παιχνίδι.

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες, έγινε γνωστό ότι η μητέρα της Μαριαλένας προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει με την κόρη της προκειμένου να της μιλήσει για την συμπεριφορά της στο παιχνίδι και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τον Σάκη Κατσούλη.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη Survivor αποχώρηση

Η απάντηση που πήρε η κυρία Γεωργία από την παραγωγή ωστόσο όχι μόνο ήταν αρνητική αλλά και αρκετά βαριά αφού της επεσήμανε πως η Μαριαλένα αποτελεί «δικό της τηλεοπτικό προϊόν» μετά από την υπογραφή του συμβολαίου.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως η μητέρα της Μαριαλένας ήθελε να επικοινωνήσει μαζί της και για έναν ακόμα λόγο. Συγκεκριμένα για να την ενημερώσει σχετικά με την υγεία του πατέρα της, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα.