Survivor 4 Spoiler: Αποχωρεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Οι προσωπικοί λόγοι που θα την οδηγήσουν μακριά από τον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 Spoiler: Αποχωρεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Η Μαριαλένα είναι ένα από τα πρόσωπα που μπήκαν στο Survivor 4 και ξεκάθαρο στόχο να φτάσουν μέχρι τον τελικό και να διεκδικήσουν με νύχια και με δόντια το έπαθλο. Ένα προσωπικό της πρόβλημα ωστόσο μπορεί να αποβεί μοιραίο και να την κάνει να αποχωρήσει πρόωρα από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα της Μαριαλένας προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει με την κόρη της προκειμένου να της μιλήσει για την συμπεριφορά της στο παιχνίδι και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τον Σάκη Κατσούλη.

Η απάντηση που πήρε η κυρία Γεωργία από την παραγωγή ωστόσο όχι μόνο ήταν αρνητική αλλά και αρκετά βαριά αφού της επεσήμανε πως η Μαριαλένα αποτελεί «δικό της τηλεοπτικό προϊόν» μετά από την υπογραφή του συμβολαίου.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποχώρηση

Γιατί μπορεί να αποχωρήσει η Μαριαλένα από το Survivor 4

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως η μητέρα της Μαριαλένας θέλει να επικοινωνήσει μαζί της και για έναν ακόμα λόγο. Συγκεκριμένα για να την ενημερώσει σχετικά με την υγεία του πατέρα της, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα.

Η παραγωγή τόνισε πως ο μόνος τρόπος να επικοινωνήσει η Μαριαλένα με την οικογένειά της είναι σε περίπτωση που υπάρχει έγγραφο νοσηλείας του πατέρα της.

Στην περίπτωση αυτή, δεν αποκλείεται να δούμε την Μαριαλένα να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι για να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της πατέρα, καθώς σε κάθε περίπτωση, οι δικοί της άνθρωποι είναι πάνω από όλα.

Μάλιστα χθες έγινε γνωστό πως και η οικογένεια του Σάκη Κατσούλη επιχειρεί να επικοινωνήσει με τον διαγωνιζόμενο αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση από την παραγωγή. Μένει να δούμε αν όντως η Μαριαλένα θα πληροφορηθεί για τις εξελίξεις με την υγεία του πατέρα της και αν θα προχωρήσει σε κάποια άμεση απόφαση σχετικά με την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

"Ο Γιώργος Λιβάνης ήξερε ότι ο Κατσούλης θα πάει στο Survivor μαζί με την Μαριαλένα"

Το πρωί της Τρίτης η εκπομπή Πρωινό έδωσε στον αέρα μια πληροφορία πως η μητέρα της Μαριαλένας είναι έξαλλη και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της στον Άγιο Δομίνικο. Λίγα λεπτά αργότερα, η εκπομπή Ευτυχείτε που παίζει απέναντι ακριβώς διέψευσε το ρεπορτάζ αυτό μεταφέροντας κι έξτρα πληροφορίες για την σχέση της παίκτριας του Survivor με τον Σάκη Κατσούλη.

Για την ακρίβεια η Έλενα Πολυκάρπου μετέφερε στοιχεία που περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Η δημοσιογράφος διάβασε τα εξής: «Υπάρχουν διάφορα spoiler που λένε ότι η Μαριαλένα έμαθε ότι στην Αθήνα την σχολιάζουν για τη σχέση της με τον Σάκη. Αλήθεια, αυτό δεν είναι δυνατόν, εκτός αν την πήραν τηλέφωνο… Η αλήθεια απέχει πολύ από αυτές τις φαντασιώσεις, η Μαριαλένα προφανώς και δεν έμαθε ποτέ όσα σχολιάζονται στην Αθήνα ούτε και η μητέρα της ζήτησε να επικοινωνήσει μαζί της.

Ο Γιώργος Λιβάνης ήξερε ότι ο Σάκης Κατσούλης θα πάει στο Survivor και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη… Ήξεραν ότι θα παίξει πολύ το reality της πρώην και του πρώην, Όσο για την αντίδραση της Μαριαλένας όταν είχε μπει στο παιχνίδι ο Σάκης, αυτό όντως συνέβη γιατί η Μαριαλένα πίστευε επειδή είχε περάσει ένας μήνας ότι δεν θα έμπαινε. Πιο πολύ πειράχτηκε επειδή μπήκε στο παιχνίδι μαζί με την Χριστίνα, καθώς θεωρούσε ότι είναι η νυν του Σάκη. Έτσι είχε αντιδράσει και είχε πει τον Σάκη «Καραγκιόζη». Αυτό ήταν και λίγο ίντριγκα της παραγωγής».