Survivor 4: Ο Σάκης ζήτησε να κοιμηθεί δίπλα στη Μαριαλένα

«Οι άνδρες είναι σαν τα μικρά παιδιά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Σάκης ζήτησε να κοιμηθεί δίπλα στη Μαριαλένα

Δύσκολες ώρες πέρασε μετά το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό στο Survivor ο Σάκης Κατσούλης, με τον ίδιο να τραυματίζεται άσχημα αργότερα στην παραλία και να ζητά μόνο τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο πλευρό του.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας είχε αποφασίσει, μετά την νίκη της ομάδας του, να κάνει προπόνηση στην παραλία, αλλά δυστυχώς χτύπησε σε μια πέτρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να πάει άμεσα στο γιατρό.

Εκεί, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος αργότερα, έκανε τέσσερις ενέσεις και πέντε ράμματα, τα οποία πρέπει να κρατήσει για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Κάτι τέτοιο σημαίνει, φυσικά, ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Survivor 4 Μαριαλένα Σάκης

Ο ίδιος είχε και μια ιδιαίτερη στιγμή στην παραλία το βράδυ του τραυματισμού του με τη Μαριαλένα, αφού ζήτησε από την Ελευθερία να κάνει στην άκρη, ώστε να κοιμηθούν δίπλα δίπλα, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πως θα έρχονταν κοντά.

Η Μαριαλένα από τη μεριά της είπε πως οι «άνδρες είναι σαν τα μικρά παιδιά» και πως δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο πλευρό του Σάκη σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση αφού είναι ένας πολύ κοντινός της άνθρωπος.

Οι αντιδράσεις του Σάκη και της Μαριαλένας στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

"Η Μαριαλένα σίγουρα φορτίστηκε συναισθηματικά με τον Σάκη στο παιχνίδι"

Πέρα από τις εξομολογήσεις που έκανε ο Κρις Σταμούλης για την σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Μπάρτζη στο Survivor, σχολίασε και το γεγονός πως η Μαριαλένα συνάντησε στον Άγιο Δομίνικο τον πρώην της, Σάκη, αλλά και γιατί πιστεύει πως τώρα έχει απομακρυνθεί από τον Τζέιμς.

Συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά: "Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα παιδιά είχαν μια σχέση πριν και με το που μπήκε ο Σάκης, υπήρχε ξανά μια οικειότητα.

Μπορώ να την νιώσω. Όταν έχεις χωρίσει με κάποιον και τον βλέπεις ξαφνικά να μπαίνει στο παιχνίδι, είσαι συναισθηματικά φορτισμένος. Η Μαριαλένα σίγουρα φορτίστηκε συναισθηματικά και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο βλέπουμε τώρα αυτή την στάση της Μαριαλένας. Εγώ καταλαβαίνω ότι η Μαριαλένα πήγε στον άνθρωπο που ξέρει καλύτερα, γι' αυτό και τώρα είναι κοντά του."